Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Vytápění plynem patří mezi ekonomicky a ekologicky významné způsoby zajištění tepla a teplé vody a jeho podíl na trhu s bydlením stále stoupá. Vývoj legislativy.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Vytápění plynem patří mezi ekonomicky a ekologicky významné způsoby zajištění tepla a teplé vody a jeho podíl na trhu s bydlením stále stoupá. Vývoj legislativy."— Transkript prezentace:

1

2 Vytápění plynem patří mezi ekonomicky a ekologicky významné způsoby zajištění tepla a teplé vody a jeho podíl na trhu s bydlením stále stoupá. Vývoj legislativy a ekonomika provozu tlačí investory k nákupům provozně úsporných zařízení pro vytápění a ohřev vody

3 Vedle vytápění je dalším požadavkem na kotel příprava teplé vody. Řeší se buď průtokovým ohřevem vody nebo přímým či nepřímým ohřevem vody v zásobníku. Správný výběr technického řešení ohřevu teplé vody záleží na individuální potřebě konkrétní domácnosti. Doma máme Destila DPL 25, protopíme přibližně 20000 kč.


Stáhnout ppt "Vytápění plynem patří mezi ekonomicky a ekologicky významné způsoby zajištění tepla a teplé vody a jeho podíl na trhu s bydlením stále stoupá. Vývoj legislativy."

Podobné prezentace


Reklamy Google