Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

INFORMATIKA 8 Modem III2 – I8- 05. ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika, respektive.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "INFORMATIKA 8 Modem III2 – I8- 05. ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika, respektive."— Transkript prezentace:

1 INFORMATIKA 8 Modem III2 – I8- 05

2 ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika, respektive Praktikum z informatiky v 8. ročníku, oblast Informační a komunikační technologie. Doplněno o úkoly. Zaměřeno na práci s počítačem a využití informací z internetu. Materiál lze využít pro společnou práci ve třídě pomocí dataprojektoru nebo na interaktivní tabuli.

3 Co je to medem ? Modem je zařízení pro převod mezi analogovým a digitálním signálem Modem je zkratkové slovo z výrazu „modulátor demodulátor“. Modemy se používají především pro přenos digitálních dat pomocí analogové přenosové trasy. Přenosová trasa může být telefonní linka, koaxiální kabel, radiovýpřenos apod.analogovýmdigitálnímzkratkové slovomodulátordemodulátortelefonní linkakoaxiální kabelradiový

4 Jak vypadá modem

5 Zdroje obrázků: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/a 7/Modems.jpg/220px-Modems.jpg http://2.bp.blogspot.com/- IP8cENcNZx4/UH_L01Z5TZI/AAAAAAAACKA/M5cqDmbaSRg/s1600/modem+a+rout er.jpg


Stáhnout ppt "INFORMATIKA 8 Modem III2 – I8- 05. ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika, respektive."

Podobné prezentace


Reklamy Google