Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

 K čemu slouží ?  Uveď příklady použití sériové linky.  Je sériová linka duplexní ? Vysvětli pojem.  Jakými registry je tvořena ?  V jakých režimech.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: " K čemu slouží ?  Uveď příklady použití sériové linky.  Je sériová linka duplexní ? Vysvětli pojem.  Jakými registry je tvořena ?  V jakých režimech."— Transkript prezentace:

1

2  K čemu slouží ?  Uveď příklady použití sériové linky.  Je sériová linka duplexní ? Vysvětli pojem.  Jakými registry je tvořena ?  V jakých režimech komunikuje ?

3  Popiš registr  V jakých módech pracuje ?

4  O kolika bitový přenos se jedná ?  Je synchronní nebo asynchronní ?  Přenosová rychlost ? Doplň: Příjem, Vysílání, Zápis do SCON, Zápis do SBUF, Ti, RI, Posun, TxD, data in, data out, RxD, RxD.

5  O kolika bitový přenos se jedná ?  Je synchronní nebo asynchronní ?  Přenosová rychlost ? Doplň: Příjem, vysílání,Ri, TxD, RxD, Ti, posun, posun, Zápis SBUF

6  O kolika bitový přenos se jedná ?  Je synchronní nebo asynchronní ?  Přenosová rychlost ? Doplň: Ri, Ti, Posun, Vysílání, příjem, RxD, TxD, Zápis SBUF

7  O kolika bitový přenos se jedná ?  Je synchronní nebo asynchronní ?  Přenosová rychlost ? Doplň: Ri, Ti, Posun, Vysílání, příjem, RxD, TxD, Zápis SBUF


Stáhnout ppt " K čemu slouží ?  Uveď příklady použití sériové linky.  Je sériová linka duplexní ? Vysvětli pojem.  Jakými registry je tvořena ?  V jakých režimech."

Podobné prezentace


Reklamy Google