Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Co je to? pro mnohé lidi v současné době je koníčkem nebo i součástí zaměstnání používání digitálního fotoaparátu fotografie lze zajímavě zpracovat, slouží.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Co je to? pro mnohé lidi v současné době je koníčkem nebo i součástí zaměstnání používání digitálního fotoaparátu fotografie lze zajímavě zpracovat, slouží."— Transkript prezentace:

1 Co je to? pro mnohé lidi v současné době je koníčkem nebo i součástí zaměstnání používání digitálního fotoaparátu fotografie lze zajímavě zpracovat, slouží k dokumentaci a třeba také k zábavě Připravil jsem si jednoduchý test, kde máte poznat co je na 12 fotografiích. Jde o zvětšeniny předmětů nebo rostlin, se kterými se běžně setkáváme.

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14 výsledky liškaštěteckaktus Toaletní papír špagety struhadlo škrtátkoláhevhořák dřevopárátkarolnička

15 Gaussova křivka Grafické vyjádření výsledků. Největší pravděpodobnost, že budeš mít 6 výsledků dobře je aritmetický průměr y. Pravděpodobnost, že budeš mít 8 výsledků dobře je už menší jako pravděpodob- nost, že budeš mít jen 4 výsledky dobře. Byl tvůj výsledek lepší nebo horší než ten nejpravděpodobnější? © Jakub Slabý, 2007


Stáhnout ppt "Co je to? pro mnohé lidi v současné době je koníčkem nebo i součástí zaměstnání používání digitálního fotoaparátu fotografie lze zajímavě zpracovat, slouží."

Podobné prezentace


Reklamy Google