Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Věřím v Ducha.... 1) Věřím v Boha Otce všemohoucího,stvořitele nebe i země; 2) i v Ježíše Krista, Syna jeho jediného, Pána našeho, jenž se počal z Ducha.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Věřím v Ducha.... 1) Věřím v Boha Otce všemohoucího,stvořitele nebe i země; 2) i v Ježíše Krista, Syna jeho jediného, Pána našeho, jenž se počal z Ducha."— Transkript prezentace:

1 Věřím v Ducha...

2 1) Věřím v Boha Otce všemohoucího,stvořitele nebe i země; 2) i v Ježíše Krista, Syna jeho jediného, Pána našeho, jenž se počal z Ducha svatého, narodil se z Marie Panny,trpěl pod Pontským Pilátem,byl ukřižován, umřel a byl pohřben,´sestoupil do pekel, třetího dne vstal z mrtvých,vstoupil na nebesa,sedí na pravici Boha Otce všemohoucího, odkud přijde soudit živé i mrtvé. 3) Věřím v Ducha svatého, 4) svatou církev obecnou, 5) svatých obcování, 6) hříchů odpuštění, 7) těla z mrtvých vzkříšení 8) a život věčný. 9) Amen.

3 Věřím v Ducha... 1) kdo to je Duch svatý

4 Věřím v Ducha... 2)Proč přišel mluví k nám zmocnění vedení usvědčení ubezpečení, posilování vyučení připomínání dát dary DS

5 Věřím v Ducha... 3) Žít život Kristův v nás Jan 7:38 Kdo věří ve mne, `proud živé vody poplyne z jeho nitra´, jak praví Písmo." 39 To řekl o Duchu, jejž měli přijmout ti, kteří v něj uvěřili.


Stáhnout ppt "Věřím v Ducha.... 1) Věřím v Boha Otce všemohoucího,stvořitele nebe i země; 2) i v Ježíše Krista, Syna jeho jediného, Pána našeho, jenž se počal z Ducha."

Podobné prezentace


Reklamy Google