Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

MicroMedia s.r.o uvádí Lechtivé hlášky.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "MicroMedia s.r.o uvádí Lechtivé hlášky."— Transkript prezentace:

1 MicroMedia s.r.o uvádí Lechtivé hlášky

2 MicroMedia content Lechtivé hlášky Budíky
Ale no tak, zvedni to. Volám ti s nabídkou kvalitního sexu. Jak dlouho mě necháš ještě zvonit? Áááách. Ááááách. Áááááách. Ááááááách. Aaaaž se vzbudíš, jsem jenom tvoje. Vstávat a cvičit. Jestli jsi už vstal, zacvič si se mnou. Ty ale krásně chrápeš. Opravdu krásně. Tak toho nech a vstávej! Áááách. To byla noc, ty kaňoure. Honem se probuď a udělej mi to znovu. Prosííím.

3 MicroMedia content Lechtivé hlášky Budíky
Spíš? Tulíš se? Tak na to rychle zapomeň a vstávej! Je ráno, je ráno. Boží den. Dej si mě hned po ráno. Prosííím. Je ráno. Netvař se tak skromně. Vytáhni ho z gauče a rychle skoč po mně. Vstávej. Vypni to. Překul se a přitul se. Vstávej. Do práce. Tvá krásně vyvinutá šéfová čeká.

4 MicroMedia content Lechtivé hlášky Budíky
Ukážu ti pizdulenku, až když budeš z lůžka venku. Jééé, stojí ti. Tak stávej i ty. Haló, zlatíčko, vstávej. Nespinkej. Chci se s tebou milovat, ale to bys musel vstát.

5 MicroMedia content Lechtivé hlášky SMS
Ještě. Ještě. Ještě. Ááno. Ještě. Ještě. Už dost. Přišla ti esemeska. Ááách. Áááách. Ááááách. Áááááách. Ááási ti přišla zpráva. Honíš? Honíš si ho? Jo? Tak s tím přestaň a přečti si mě! Radím ti dobře, brouku. Pokud nechceš platit alimenty, raději si přečti esemesku. Píp. Přišla jsem za tebou a jsem tady jenom pro tebe. Tak už jsi mě konečně přečti.

6 MicroMedia content Lechtivé hlášky SMS
Právě ti přišla nová zpráva. Hlavně ji nedávej číst své přítelkyni, brouku. Přišla ti nová esemeska. Zmáčkni mi mou bradavku. Tu zelenou. Přestaň lízat ženské vnady. Jsem esemeska a jsem tady. Zase jsem to nevydržela a musela jsem ti napsat, brouku. Brouku, tak tahle zpráva nemá chybu. Chacha.

7 MicroMedia content Lechtivé hlášky SMS
Než si svléknu podprsenku, esemeska bude venku. Odhalím se ti úplně. Ale musíš si mě přečíst. Rychle ze své holky slez a přečti si esemes. Píše ti fakt pořádná ženská. Píšu ti náš scénář na večer. Čekáme spolu děťátko, miláčku. Zpráva o mém orgasmu.

8 MicroMedia content Lechtivé hlášky Vyzvánění
Začínám si hladit prsa. Levé a teď pravé. Mačkám si bradavky. Chceš si mě tady zmáčknout? Né? Ale budeš muset! Někdo ti totiž volá! Zmáčkni mě. Mačkej, mačkej, mačkej, tááák mačkej. Mmm, mačkej, ano, ano, ano mačkej. Vlhnu. Jsem vlhká, ááááá, úplně vlhká, ale úplně. Hele zkontroluj si mobil, asi ti spadnul do vody. Vzpomínám si, jak jsi vjel rukou do mých kalhotek a šáhnul tam, kde to mám nejvíce ráda a mačkal a mačkal. Zmáčkni to i teď! No tak, no tak, no tak. Zvedni to. Volala mi kamarádka, jaký jsi kanec. Chci to taky!

9 MicroMedia content Lechtivé hlášky Vyzvánění
Jsem nádherná, vlhká a nadržená. Ááááách, tak už mě zmáčkni. Zezadu, zezadu, ano ách zezadu. Né tam je baterie, zmáčkni mě raději ze předu. Jsem sama doma. Jsem nahá a vzpomněla jsem si na tebe. Co takhle to zvednout a poslechnout si, co dělám. Ano, ano, ách ano. Ještě, ještě, volá ti tvá nabíječka hňupe. Zmáčkni můj G bod. Je zelený. Áno, ten pod displejem a já u toho budu moc křičet.

10 MicroMedia content Lechtivé hlášky Vyzvánění
Chci to zase. Nenech mě škemrat. Udělej to teď hned, chlape. Tak už vypni ten krám a hup na mě. Je, jé, jéé, jééé. Volám ti od kámošky. Hrajeme si spolu na sestřičky. Doktore, máš hovor. Aáá, draku, draku. Ááá, ty draku. Jóó. Jóó. Ááách. Joo, ty divochu. Ááá, kanče. Ááá, ty jsi skvělý. Skoč po mě. Haló, vezmi to! Možná tě čeká sladká trojka.

11 MicroMedia content Lechtivé hlášky Vyzvánění
Haló, napřed to zvedni a pak si mě klidně polož, ty divočáku. Haló, haló. Volám na ten inzerát. Nadržený sportovec s parádním vercajkem hledá milenku. Ahoj brouku. Včera jsme spolu *****, tak ti volám, jak se ti to se mnou líbilo. Haló, volám tomu chlapákovi, který mi to včera tak bezvadně udělal. Vyndej ho. Vraž ho do mě, jo tak, joo. Takhle přesně.

12 MicroMedia content Lechtivé hlášky Vyzvánění Nabízíme také hlášky:
Haló, haló. Všichni už vědí, že jsi nejlepší píchač na světě. Mám chuť na pořádnýho macka. Tak volám tobě, brouku. Zmáčkni mi ten čudlík a já se ti odměním výkřikem. Jsem správně rozdělaná, brouku. Chybíš mi už jen ty. Rozdělej si mě. Udělej si mě. Dělej si se mnou, co chceš. Nesahejte na mě! Co si to dovolujete, prasáku! Pusťte mě! Nemačkejte mě! Pomoooc. Áno, táák, jóóó. Tak se mi to líbí. Takhle přesně. Obrať se, jsem úplně nahá. Áách a stojím za tebou. Haló, tady bisexuální dvojčata. Nechceš hodit řeč?

13 MicroMedia content Lechtivé hlášky Vyzvánění Nabízíme také hlášky:
Ahoj, můžeš mi sáhnout kam chceš, ale napřed na to zelené. Haló. Vytáhni ho z ní a věnuj se zase chvíli mě. Jsem úplně nahá. Někam se zašij a rozdáme si to. Vezmi si mě, brouku. Tady a teď hned. Volám s nabídkou kvalitního sexu. Nehraj si na padavku. Zmáčkni mi tu bradavku! Právě si sundávám kalhotky. Pojď si sáhnout. Nejlepší milenec na světě, má hovor na lince číslo 1.

14 MicroMedia content Technické údaje
Lechtivé hlášky nabízíme v těchto formátech: AMR MP3 56kbit stereo RMF SMAF WAV GSM WAV IMA ADPCM Chce-li vědět, které telefony podporují výše uvedené formáty, neváhejte a obraťte se na nás.

15 Děkujeme za pozornost MicroMedia s.r.o.
U Habrovky 247/11, Praha 4, Czech Republic Mobil: Fax:


Stáhnout ppt "MicroMedia s.r.o uvádí Lechtivé hlášky."

Podobné prezentace


Reklamy Google