Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Malujeme = pomáháme Druhého května navštívila naši školu paní Běla Jensenová, zakladatelka a patronka dětského hnutí “Na vlastních nohou“. Stonožkové hnutí.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Malujeme = pomáháme Druhého května navštívila naši školu paní Běla Jensenová, zakladatelka a patronka dětského hnutí “Na vlastních nohou“. Stonožkové hnutí."— Transkript prezentace:

1 Malujeme = pomáháme Druhého května navštívila naši školu paní Běla Jensenová, zakladatelka a patronka dětského hnutí “Na vlastních nohou“. Stonožkové hnutí je u nás známé, často o něm informujeme.Ve škole proběhla beseda, kde paní Jensenová ocenila práci lánských dětí, které svými malovanými vánočními přáníčky pomáhají kamarádům ve válečných oblastech (např. v Iránu). Na závěr své návštěvy paní Běla požádala, zda by děti mohly namalovat další obrázky, které nutně potřebují. Této práce se ujali žáci druhé třídy. Rádi malují,ale hlavně chtějí pomáhat. Nebývá zvykem malovat zimu skoro v letním období, ale druháci si s tím poradili. Fantazie a představivost zapracovala a jak se jim obrázky podařily, posuďte sami na následující stránce.

2 VÁNOČNÍ PŘÁNÍČKA PRO STONOŽKU

3 4.dubna jsme navštívili divadlo Spejbla a Hurvínka v Praze.Představení „Hurvínkův popletený víkend“ jsme ve škole namalovali.Podívejte se!


Stáhnout ppt "Malujeme = pomáháme Druhého května navštívila naši školu paní Běla Jensenová, zakladatelka a patronka dětského hnutí “Na vlastních nohou“. Stonožkové hnutí."

Podobné prezentace


Reklamy Google