Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Rychlá Účinná Změna Skutečnosti s G = s garancí kvality

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Rychlá Účinná Změna Skutečnosti s G = s garancí kvality"— Transkript prezentace:

1 Rychlá Účinná Změna Skutečnosti s G = s garancí kvality
Klára Benešová Karel Malimánek Metoda RUŠ Rychlá Účinná Změna Skutečnosti s G = s garancí kvality

2 Pan Karel Nejedlý Autor metody RUŠ
20 let praxe s hlubinnou abreaktivní terapií vyléčených klientů Inspirací k metodě RUŠ je pobyt v Indii, kde do půlminuty vyřešil své letité problémy Vytváří metodu, která pomůže všem a na všechno, metodu, která je nejjednodušší, nejrychlejší, nejúčinnější, s trvalým efektem a použitelná pro každého (Vlastní několik patentů na skládací relaxační/zdravotní/meditační stoličky a stoly)

3 Indikace Metoda RUŠ vyřeší jakékoliv problémy psychické (emoční), fyzické (tělesné), mentální (myšlenkové). Vyřešíme jakékoliv prožité trauma tuto zátěž vyřešíme úplně, jakoby se to nikdy nestalo. Krize ve vztahu (i finanční), jakékoli starosti, obavy, strachy, fobie, i sociální fobii, úzkosti, lítost, smutky, depresi, stres, vztek, nenávist, hněv, žárlivost, závist, prožitý šok, pocit samoty, nelásky, odloučení, marnosti, pocit vyhoření, strach ze smrti, strach z utrpení a bolesti, myšlenky na sebevraždu, anorexii, bulimii, alergie, bolesti hlavy i migrény, trauma z rozvodu i rozchodu, z potratu, úmrtí blízkého člověka i milovaného zvířátka, a jakékoliv zdravotní problémy. A to vše za jedno sezení, tj. za 2-4 hodiny.

4 Indikace Webové stránky deklarují, že se podařilo vyléčit pacienty s Crohnovou chorobou nebo Diabetem. Terapeutka při osobním setkání popisuje, pacienty s Parkinsonovou chorobou a Roztroušenou sklerózou, které rovněž vyléčila.

5 Popis metody, aneb RUŠ je jako superletadlo…
To, jak je člověk nemocný, záleží na počtu a síle negací. Negace vznikají do 16. roku. Důraz na dětství a vztahy s rodiči. Negativní pocity, myšlenky jsou pouze můj problém. MYŠLENKA PŘÍJEMNÁ EMOCE PŘÍJEMNÝ TĚLESNÝ POCIT A/NEBO NEPŘÍJEMNÁ EMOCE NEPŘÍJEMNÝ TĚLESNÝ POCIT NEUTRÁLNÍ EMOCE ŽÁDNÝ TĚLESNÝ POCIT

6 Popis metody, aneb Savo na psychiku…
VYTAHÁM NEGACE Z NEVĚDOMÍ KAŽDOU NEGACI VYČISTÍM VŠE ZKONTROLUJI

7 Popis metody, aneb rychle k úplnému štěstí…
Pojmenovat záměr – „žiji ideálně šťastný život“ Uvědomit si pocity, které ve mně vyvolává na škále -10 až +10 Představit si člověka/situaci, kterou chci vyčistit Jaké pocity to ve mně vyvolává na škále -10 až +10 Vytahujeme negace otázkami (Např. Co ti na něm nejvíc vadí?), všechny odpovědi zapisuji – to jsou negace Čistíme jednotlivé negace  opakuji „PŘIJÍMÁM…“ alespoň 5x Během opakování sleduji svoje pocity a pokračuji jen v případě, že se mé pocity buď zhoršují nebo zlepšují, pokud se nemění, přestávám a hledám jinou negaci Výsledný pocit musí být na +10 (pokud je menší, čištění se opakuje) Kontrola jednotlivých negací, kontrola vztahu Děkovačka

8 Systém, aneb jak se stát členem rodiny RUŠ
Základní kurzy 1 - Dozvíte se, jak můžete úplně a trvale odstranit všechno to, co vám znepříjemňuje váš život. 2 - V rámci praxe si budete dočišťovat svoje osobní problémy, které jste dosud neřešili, ze vztahů budeme dělat ideální. 3 - Čistit budeme: já a peníze, bohatství, hojnost, blahobyt, dávání, přijímání.

9 Systém, aneb jak se stát členem rodiny RUŠ
Terapeutické kurzy 1 - V rámci praxe budete pracovat cíleně na témetech terapie, já - ideální terapeut a rozvinutí dovedností a vlastností, které jsou pro práci terapeuta důležité a potřebné. 2 – Jak pracovat s obtížnými klienty, s klienty beroucími psychofarmaka atd. Úspěšný absolvent získává možnost kvalifikovaně pomáhat lidem na profesionální úrovni. Dostává certifikát, který má roční platnost. Je uvedený mezi terapeuty na oficiálních stránkách RUŠ. + další speciální kurzy

10 Zajímavosti Nejmladší absolventka výuky metody RUŠ 1 byla Barborka, která se zúčastnila kurzu spolu s rodiči v září jako devítiletá. Nejmladší mladý muž je Tomáš, kurz prošel s maminkou v dubnu 2013 desetiletý.

11 A cena? Cena za terapeutické sezení – od 3000 Kč. Terapie s Karlem Nejedlým – Kč. Cena za jeden kurz – ubytování a strava.

12 Terapeutické metody Hypnóza Osobnost terapeuta (Karel Nejedlý)
Záměr „ideálně šťastný život“ Posthypnotická sugesce Psychoanalýza Rané zážitky Návrat vytěsněného Abreakce

13 Terapeutické metody KBT Expozice REBT
Hledání myšlenky, která zapříčiňuje naše emoce Kognitivní disonance

14 Shrnutí Osobnost terapeutů a klientů – sklon k obrannému mechanismu štěpení (cokoli jiného než +10 je špatně) Vše negativní se během krátkého času musí obrátit v pravý opak, pokud ne, nevěnuje se tomu pozornost Hraniční struktura osobnosti (?)

15 Rozsudek – spíše ne Vyvolání dojmu, že dojde k naprostému zmizení negativních pocitů Klient není informován o změněném stavu vědomí Vyvolává přesvědčení, že mít negativní emoci je nemoc Posiluje proces štěpení na dobré a špatné, ne integraci + Získání odstupu od prožitků + Možnost dílčí abreakce + Příslušnost ke skupině

16 Zdroje https://metodarus.cz/
K. Nejedlý, Metoda RUŠ aneb Já to mám jinak, Kutná Hora: Label s.r.o., 2014


Stáhnout ppt "Rychlá Účinná Změna Skutečnosti s G = s garancí kvality"

Podobné prezentace


Reklamy Google