Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

1. Ty jsi nás, Pane, volal a jasný byl tvůj hlas. My poznali, že vážně zveš k sobě také nás. Díky, že jsi mluvil k nám, Pane, mluv i dál, pomáhej, by každý.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "1. Ty jsi nás, Pane, volal a jasný byl tvůj hlas. My poznali, že vážně zveš k sobě také nás. Díky, že jsi mluvil k nám, Pane, mluv i dál, pomáhej, by každý."— Transkript prezentace:

1 1. Ty jsi nás, Pane, volal a jasný byl tvůj hlas. My poznali, že vážně zveš k sobě také nás. Díky, že jsi mluvil k nám, Pane, mluv i dál, pomáhej, by každý z nás slyšel, poslouchal. Díky, že jsi mluvil k nám, Pane, mluv i dál, pomáhej, by každý z nás slyšel, poslouchal.

2 2. A přece byly chvíle, kdys marně mluvil k nám, když jiný hlas nás vábil; té doby želívám. Díky, že jsi mluvil k nám, Pane, mluv i dál, pomáhej, by každý z nás slyšel, poslouchal. Díky, že jsi mluvil k nám, Pane, mluv i dál, pomáhej, by každý z nás slyšel, poslouchal.

3 3. Tys musel mnohé vzíti a pozbavit nás sil. Musel’s nás nejdřív zlomit, než jsi nás napřímil. Díky, že jsi mluvil k nám, Pane, mluv i dál, pomáhej, by každý z nás slyšel, poslouchal. Díky, že jsi mluvil k nám, Pane, mluv i dál, pomáhej, by každý z nás slyšel, poslouchal.

4 4. Náš vzdor tě neodradil, tys za námi šel sám. Dnes v pokání chci říci: „Mluv, Pane, poslouchám.“ Díky, že jsi mluvil k nám, Pane, mluv i dál, pomáhej, by každý z nás slyšel, poslouchal. Díky, že jsi mluvil k nám, Pane, mluv i dál, pomáhej, by každý z nás slyšel, poslouchal.


Stáhnout ppt "1. Ty jsi nás, Pane, volal a jasný byl tvůj hlas. My poznali, že vážně zveš k sobě také nás. Díky, že jsi mluvil k nám, Pane, mluv i dál, pomáhej, by každý."

Podobné prezentace


Reklamy Google