Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Vysočany Odpolední část leteckých modelářů ve Vysočanech. Tak jak bylo napsáno, tak se létání protáhlo až do nočních hodin. Vzhledem k mému zdravotnímu.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Vysočany Odpolední část leteckých modelářů ve Vysočanech. Tak jak bylo napsáno, tak se létání protáhlo až do nočních hodin. Vzhledem k mému zdravotnímu."— Transkript prezentace:

1

2 Vysočany Odpolední část leteckých modelářů ve Vysočanech. Tak jak bylo napsáno, tak se létání protáhlo až do nočních hodin. Vzhledem k mému zdravotnímu stavu, jsem požádal kamaráda Petra, také modeláře a spoluautora leteckého dne, aby mi také několik fotografií pořídil. Byl jsem překvapen, že máme ve Vysočanech nového, zatím málo známého a nadějného fotografa. Takže velký podíl na této prezentaci má i Petr Mynařík.

3

4 Návštěvníků stále přibývalo

5

6

7 Stále se létá, všichni obdivují um modelářů

8

9

10

11 Staňa s rodinou znovu po dobrém obědě zase obdivuje lety. Tak se podívej znovu.

12

13

14

15 Zase létáme

16

17

18

19

20

21

22 Také krávy se přišly podívat

23

24 Zase obětavý Milan Včelař

25

26

27

28 Sluníčko zapadá, ale stále se létá

29

30 Noční lety

31

32 Snad se mi to podaří zachytit

33

34 Takže odlétáme zase domů, tam budeme připravovat další nové modely a budeme se těšit na letecký den zase za rok ve Vysočanech.…. Děkujeme všem pořadatelům, bylo to letos bez chyby……. Zpracoval pro přátele modeláře, s přispěním fotografií Petra Mynaříka A.J.


Stáhnout ppt "Vysočany Odpolední část leteckých modelářů ve Vysočanech. Tak jak bylo napsáno, tak se létání protáhlo až do nočních hodin. Vzhledem k mému zdravotnímu."

Podobné prezentace


Reklamy Google