Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Bezpečí na Internetu PROJEKTOVÝ DEN. Průběh Dne  Nejprve jsme se podívali na 30 minutový film o chování na internetu.  Druhou hodinu jsme se rozdělili.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Bezpečí na Internetu PROJEKTOVÝ DEN. Průběh Dne  Nejprve jsme se podívali na 30 minutový film o chování na internetu.  Druhou hodinu jsme se rozdělili."— Transkript prezentace:

1 Bezpečí na Internetu PROJEKTOVÝ DEN

2 Průběh Dne  Nejprve jsme se podívali na 30 minutový film o chování na internetu.  Druhou hodinu jsme se rozdělili do třech skupin po osmi.

3 Práce Skupin  První skupina udělala desatero o bezpečném pohybu na internetu.  Třetí skupina si v počítačové učebně na počítačích prohlížela stránky jako například: linkabezpeci.cz, internethotline.cz, nebo bezpecnyinternet.cz  Po dokončení práce se skupiny vyměnily.

4 Závěr  S tohoto projektu jsme si odnesli užitečné poznatky o nebezpečí na internetu, a o tom, jak se na něm správně chovat, a čemu se vyhýbat.

5 Autoři  Bozadžiev Matěj a Kozák Michael


Stáhnout ppt "Bezpečí na Internetu PROJEKTOVÝ DEN. Průběh Dne  Nejprve jsme se podívali na 30 minutový film o chování na internetu.  Druhou hodinu jsme se rozdělili."

Podobné prezentace


Reklamy Google