Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Klasifikace FYZIKA 2.pol. - elmg.jevy (výroba elektřiny) - seznámíme se s elmg. vlnami - „projdeme“ se sluneční soustavou Do konce roku budeme ještě několik.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Klasifikace FYZIKA 2.pol. - elmg.jevy (výroba elektřiny) - seznámíme se s elmg. vlnami - „projdeme“ se sluneční soustavou Do konce roku budeme ještě několik."— Transkript prezentace:

1 Klasifikace FYZIKA 2.pol

2 - elmg.jevy (výroba elektřiny) - seznámíme se s elmg. vlnami - „projdeme“ se sluneční soustavou Do konce roku budeme ještě několik nových témat:

3 Kapitola věnovaná astronomii bude probrána formou VAŠICH REFERÁTŮ. Každý z vás bude mít zadané téma, které zpracuje patrně jednou ze 2 běžných možností: - w- wordovský dokument v rozsahu min. 2 stran formátu A4 (pozor na foto) - P- PREZENTACE v PowerPointu v rozsahu 5 – 10 slidů (stran) - video ….???

4 Nezávisle na formě referátu budete téma prezentovat před třídou (nečteme, víme o čem je řeč atd.) ve stanoveném pořadí. U referátu budou uvedeny tzv. zdroje !!! POZOR NA FORMÁT !!! Pro bezproblémovou komunikaci je potřeba soubory uložit ve formátu rtf (Word) a Prezentace aplikací PowerPoint 2003-2007 …..viz ukázka. Připraveny budou další 3 referáty ….

5 Vypracovaný referát pošlete nebo na mail psima@zsvaltickamikulov.cz nebo USB médiu dodejte nejpozději (upřesníme) Pokud nebude referát odeslán nebo prezentován v termínu, bude klasifikován nedostatečnou, a to i opakovaně! V případě problémů s odesláním vyřešíme individuálně (uschovna.cz aj.) Přehled referátů a ostatní informace budou na TAHÁCÍCH.

6 Písemky na probraná témata budou na programu kdykoli, bez předchozího ohlášení. K uzavření klasifikace je potřeba dostatek známek, prezentovaný referát, sešit se všemi probranými zápisy ……..a to vše, nikoli jenom něco z toho. Základní učivo – vzorce, jednotky, převody, slovní úlohy – se v písemkách také objeví.


Stáhnout ppt "Klasifikace FYZIKA 2.pol. - elmg.jevy (výroba elektřiny) - seznámíme se s elmg. vlnami - „projdeme“ se sluneční soustavou Do konce roku budeme ještě několik."

Podobné prezentace


Reklamy Google