Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Inflation in the EU Member states – July 2008 Hodinové náklady práce v ČR - EUR.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Inflation in the EU Member states – July 2008 Hodinové náklady práce v ČR - EUR."— Transkript prezentace:

1

2 Inflation in the EU Member states – July 2008 Hodinové náklady práce v ČR - EUR

3 Inflation in the EU Member states – July 2008 Ministr Petr Nečas navrhuje změny ZP 1.Výpovědní doba se zkrátí na 1 měsíc, propuštěný dostane odstupné ve výši 2 až 4 průměrných výdělků podle počtu odpracovaných let 2.Zkušební doba se prodlouží na 4 měsíce (u manažerů na 6 měsíců) 3.Dohodu o provedení práce bude možné sjednat až do 300 hodin ročně 4.Pracovní poměr na dobu určitou bude možné sjednávat (i opakovaně) až na 3 roky. 5.Mzdu bude možné vyplácet také v eurech 6.Zaměstnanci se budou moci vykoupit z pracovního poměru za odstupné ve výši 5 průměrných výdělků

4 Inflation in the EU Member states – July 2008 Kam směřují chystané změny v zákoníku práce? Získat téměř neomezenou možnost disponovat se zaměstnancem Zaměstnanec se musí přizpůsobit plně podmínkám a situaci trhu. Strach o zaměstnání je nejlepší zákoník práce Pravomoci odborů jsou přežitkem, je nutné je omezit. Je třeba snížit výdělkovou úroveň v ČR.


Stáhnout ppt "Inflation in the EU Member states – July 2008 Hodinové náklady práce v ČR - EUR."

Podobné prezentace


Reklamy Google