Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

STAV K 1.2.2014 Rozhledna Stražiště. Pozemky přislíbeny Obec Bratřice má smlouvu o smlouvě budoucí na převod pozemku pod rozhlednou (400 m 2 ) s Královskou.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "STAV K 1.2.2014 Rozhledna Stražiště. Pozemky přislíbeny Obec Bratřice má smlouvu o smlouvě budoucí na převod pozemku pod rozhlednou (400 m 2 ) s Královskou."— Transkript prezentace:

1 STAV K 1.2.2014 Rozhledna Stražiště

2 Pozemky přislíbeny Obec Bratřice má smlouvu o smlouvě budoucí na převod pozemku pod rozhlednou (400 m 2 ) s Královskou kanonií premonstrátů na Strahově. Má také smlouvu na pozemek pro přístup.

3 Vysílač Jednali jsme také (před 5 lety) s Českými Radiokomunikace a.s. – nebyly v zásadě proti, rozhledna nesmí zasahovat do směru antén a nesmí být kovová. Jednání ale byla ústní bez závazného vyjádření.

4 Studie Obec Bratřice zadala firmě Mo-Ve-Re (Fr. Zajíc) vytvoření pilotní studie možné rozhledny. Co nejjednodušší konstrukce, co nejlevnější realizace.

5 Studie Současné nákresy: betonová konstrukce. Nyní zmiňovaná alternativa: (větší) část horní konstrukce dřevěná není zakreslena.

6 Studie je nezávazná…

7


Stáhnout ppt "STAV K 1.2.2014 Rozhledna Stražiště. Pozemky přislíbeny Obec Bratřice má smlouvu o smlouvě budoucí na převod pozemku pod rozhlednou (400 m 2 ) s Královskou."

Podobné prezentace


Reklamy Google