Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

je očekávaná FPS hra v tomto roce.Operation Flashpoint 2: Dragon Rising je očekávaná FPS hra v tomto roce. Jedná se o velmi taktický akční simulátor s.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "je očekávaná FPS hra v tomto roce.Operation Flashpoint 2: Dragon Rising je očekávaná FPS hra v tomto roce. Jedná se o velmi taktický akční simulátor s."— Transkript prezentace:

1

2 je očekávaná FPS hra v tomto roce.Operation Flashpoint 2: Dragon Rising je očekávaná FPS hra v tomto roce. Jedná se o velmi taktický akční simulátor s velkou volností. Určitě o této hře každý hráč slyšel,v podstatě je to hra, která má u nás v česku kořeny. Jedná se o velmi taktický akční simulátor s velkou volností. Určitě o této hře každý hráč slyšel,v podstatě je to hra, která má u nás v česku kořeny.

3 Samotná hra si získala celosvětovou popularitu, zejména v Evropě díky svým vlastnostem. Operation Flashpoint byla totiž vydána jako jedna z mála válečných simulátorů pro hardcore hráče, tzn. že to není klasická střílečka a málokterý hráč přežije pokud vběhne do nepřátelského území s kulometem a myšlenkou „to zvládnu“. Hra byla vybalancována mezi hratelností a reálným světem.

4 Samotná hra je vytvořena s ohledem na popularitu rozšíření modulárně a je možné pro hru vytvořit prakticky cokoli. Po více než pěti letech existují stovky až tisíce doplňků a rozšíření pro tuto hru. Málokterá hra se může chlubit funkční letadlovou lodí, bagrem nebo ponorkou. Díky rozšiřitelnosti vznikly zpočátku samostatné jednotky, zbraně a ostrovy. Později skupiny vývojářů vytvářely kampaně a celé MODy odehrávající se v nezávislém prostředí mimo původní hru. Byly vydány MODy se zaměřením na druhou světovou válku, finskou zimní válku, Star-Wars MOD. Hodně revoluční a populární jsou mody CR-CTI nebo CR09 což jsou mody, které přidají hře strategický rozměr, kdy vytváříte vlastní základnu a vyděláváte si peníze dobýváním území.

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15


Stáhnout ppt "je očekávaná FPS hra v tomto roce.Operation Flashpoint 2: Dragon Rising je očekávaná FPS hra v tomto roce. Jedná se o velmi taktický akční simulátor s."

Podobné prezentace


Reklamy Google