Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Masarykovo gymnázium Barbora Ondruchová.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Masarykovo gymnázium Barbora Ondruchová."— Transkript prezentace:

1 Masarykovo gymnázium Barbora Ondruchová

2 Proč jsem šla na tuhle školu?
Gymnázium jsem si vybrala, protože jsem nevěděla kam chci jít, ale chtěla jsem se dostat na vysokou školu. Myslím, že je to nejlepší rozhodnutí pro lidi tohohle typu. Gymnázium připravuje na všechny obory pro vysokou.

3 Škola Ve škole najdeme třídy, které jsou určeny hlavně na jeden předmět. Např. posluchárna chemie, fyziky, dějepisu, zeměpisu, výtvarná, hudební třída. Gymnázium je rozděleno na tři části A, B, C. Třídy jsou kvalitně vybaveny. Jsou tady i kopírky, když doma nemáme přístup, tak si to můžeme okopírovat ve škole. Máme taky možnost vybrat si k angličtině ještě jeden jazyk. Před celýma příjmačkama nám škola dává možnost s přípravnými kurzy, kdy strávíme 2 hodiny s každou částí z příjmaček.

4 Strava a pití Volíme si mezi 3 jídly a mělo by tam vždy být jedno bezmasé. Volit si může buď u jídelny v automatu, nebo přes internet. Když si doma zapomeneme udělat svačinu, tak máme možnost koupit si ji v bufetu, kde je výběr z velkého množství pečiva, oplatků atd. Jsou tady i různé automata, když se nám nehce stát v řadě u bufetu. Pro žáky, kteřínevydrží den bez kofeinu je tady i automat na kávu.

5 Kroužky Ve škole je veliké množství kroužků, takže si můžeme vybrat ty, které nám budou vyhovovat. Pro nadšence hudby se nám nabízí pěvecký sbor. Máme nabídku i navštěvování divadelního kroužku. Další kroužky jsou sportovní. Např. kroužek volejbalu a basketbalu. Myslím, že kroužky vám hodně pomůžou najít si nové kamarády a zážitky.

6 Možnosti Myslím si, že třídní výlety nás čekají v každé třídě, ale máme tady různé možnosti, do kterých se přihlásit. Adaptační pobyt na začátku prváku nám umožnil sesnámit se s líp s lidmi. Dále se můžeme přihlásit do divadla. Konají se výlety, kdy máme možnost jet např. do Anglie, na lyže do Rakouska.

7 Ke konci Moc se mi líbí skřínky, do kterých si může odložit různé věci. Místa, kde si můžeme o hodinovkách odpočinout. Učitelé, kteří s námi nejednají jen tak lhostejně. Samozřejmě, že učení přitvrdilo, ale nevím kdo by to neočekával. A wifi, která je skoro po celé škole.


Stáhnout ppt "Masarykovo gymnázium Barbora Ondruchová."

Podobné prezentace


Reklamy Google