Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Firemní a společenské akce Chcete strávit váš volný čas s přáteli a pracovníky tak, abyste na něj mohli příjemně a dlouho vzpomínat, aby vás povzbudil.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Firemní a společenské akce Chcete strávit váš volný čas s přáteli a pracovníky tak, abyste na něj mohli příjemně a dlouho vzpomínat, aby vás povzbudil."— Transkript prezentace:

1 Firemní a společenské akce Chcete strávit váš volný čas s přáteli a pracovníky tak, abyste na něj mohli příjemně a dlouho vzpomínat, aby vás povzbudil k dalším činnostem? Zamiřte do Western parku Boskovice! Vše připravíme na míru právě pro vás.

2 Koňská show Jedinečné představení se odehrává v nádherné scenérii starého pískovcového lomu.Za zvuku vodopádu na vás dýchne to pravé kouzlo divokého západu. Indiáni a kovbojové vás nenechají v hledišti usnout. Hodinové vyprávění o odvěkém přátelství mezi člověkem a koněm.Nenechte si ujít jedinečnou podívanou, kterou jinde neuvidíte. Šaman Příběh inspirovaný tajemstvím indiánských čarodějů. Divadelní představení přinášející zábavu i poučení.Akční podívaná o tom, že vše zlé je k něčemu dobré. Napínavý příběh od začátku až do konce.V hlavní roli Mario Kubec. Main street show Odhalení filmových legend divokého západu.Staňte se spolu s námi westernovými hrdiny z filmového plátna.Aktivní zábava pro děti i dospělé.

3

4 Saloon 1870 Grande show Kabaret Jedinečná show v exkluzivním prostředí našeho saloonu

5 5 hodin zábavy se stylovou servírovanou večeří : - úvodní slovo kabaretiéra - představení menu šéfkuchařem - servírovaná galavečeře - stylová hudba – country dixiland Šumafuk - hadí žena z Mongolska - kouzelnické duo New Absolon - zazpívá Tornado Lou - zahraje flašinetář Jarouš - colt show a laso show Miss Romanita - barmanská show Mr. Pepino

6 Zatančí tanečnice na baru, na stole …

7 …a samozřejmě i na parketu.

8 Atrakce a volná zábava indiánské malování hod tomahawkem chytání do lasa hod oštěpem rýžování zlata střelba z luku a praku hod nožem střelnice tetování atd.

9 Mezi velmi oblíbené atrakce patří také jízda na koni.

10 V areálu westernového parku se nachází i půjčovna koz.

11 Ostatní služby Catering Občerstvení, grilování, rauty,bufety Ubytování Ostatní služby parkování vozů zajistí jezdci na koních zdravotní dozor, ostraha, hasiči profesionální moderátoři ve stylovém kostýmu welcome drink (alko, nealko) hostesky v kostýmu kankánových tanečnic stylová vnitřní i venkovní květinová a jiná výzdoba dárkové předměty, suvenýry (včetně potisku) catering (rauty, bufety, koktejly, grilování, dětské oslavy) výroba veškerých tiskovin včetně grafických návrhů (pozvánky, dolary, šeky…) pronájem zábavních a adrenalinových atrakcí (lanové centrum apod..) svatby včetně zajištění obřadu v areálu parku profesionální foto a video z vaší akce ohňostroj i s hořícím pyrotechnikem externí umělci (zpěváci, herci dle vašeho přání) exkluzivní pronájem celého areálu pronájem kostýmů a rekvizit ubytování taxi

12 Nevíte si rady s výběrem a naplánováním programu? Obraťte se na nás, poradíme vám a vymyslíme společně nejvhodnější varianty vzhledem k vašemu rozpočtu. Do programu je možné zahrnout prakticky cokoliv, dle vašeho přání tak, aby nebyl narušen ráz a styl našeho Western parku. Našich služeb už využila celá řada spokojených klientů. ČEZ ČSOB Česká stavební spořitelna Audi - Porsche Inter Auto CZ spol. s r.o. Production Brothers s.r.o. Osram spol. s.r.o. UNIS COMPUTERS spol. s r.o. Na setkání s vámi se těší realizační team Western parku v Boskovicích.

13

14 Martina Hudáková +420 724 951 974 advertising@centrum.cz


Stáhnout ppt "Firemní a společenské akce Chcete strávit váš volný čas s přáteli a pracovníky tak, abyste na něj mohli příjemně a dlouho vzpomínat, aby vás povzbudil."

Podobné prezentace


Reklamy Google