Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

 Školní prázdniny trvají osm týdnů (dva měsíce).  Jezdí se na dovolené k moři, na tábory, na rekreace a další místa k prožití zážitků.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: " Školní prázdniny trvají osm týdnů (dva měsíce).  Jezdí se na dovolené k moři, na tábory, na rekreace a další místa k prožití zážitků."— Transkript prezentace:

1

2  Školní prázdniny trvají osm týdnů (dva měsíce).  Jezdí se na dovolené k moři, na tábory, na rekreace a další místa k prožití zážitků

3

4

5  Pokud jste u moře, tak je nejlepší si lehnout do lehátka a opalovat se  Pokud jste v nějakém kempu, tak je dobré si zajít do lesa na houby  No a na chaloupce, jít zkontrolovat zahrádku

6  Do letních spotů patří na příklad:  Plážový i normální volejbal  Tenis  Surfing  Plavání

7  Plážový volejbal se hraje v tzv. deblu(hra ve dvou, dohromady ve čtyřech). Hraje se na písku, hlavně na pláži  Normální volejbal se hraje dohromady ve dvanácti lidech (na každé straně šest lidí). Dá se hrát prakticky všude.

8  Tenis je celkem oblíbený sport  Hraje se na tenisových kurtech  Ke hře je důležitá tenisová raketa a tenisový míček („tenisák“)

9  Surfuje se především u moře – lépe řečeno „na moři“  Surfuje se na surfovacím prkně

10  Plave se ve vodě  Malé děti nosí rukávky (když zatím neumí plavat


Stáhnout ppt " Školní prázdniny trvají osm týdnů (dva měsíce).  Jezdí se na dovolené k moři, na tábory, na rekreace a další místa k prožití zážitků."

Podobné prezentace


Reklamy Google