Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Isola Bella je ostrov v severní Itálii. Ostrov měří jen 320 x 400 m, přičemž palác se zahradou zabírají většinu plochy Zde nechal roce 1632 hrabě Carlo.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Isola Bella je ostrov v severní Itálii. Ostrov měří jen 320 x 400 m, přičemž palác se zahradou zabírají většinu plochy Zde nechal roce 1632 hrabě Carlo."— Transkript prezentace:

1

2

3 Isola Bella je ostrov v severní Itálii. Ostrov měří jen 320 x 400 m, přičemž palác se zahradou zabírají většinu plochy Zde nechal roce 1632 hrabě Carlo III. Boromejský vybudovat pro svou ženu Isabelu ostrovní palác s nádhernou barokní zahradou.hraběCarlo III. Boromejskýpalácbaroknízahradou Z oken paláce je krásný výhled na nedaleký rybářský ostrůvek Isola Pescatori. Na výstavbě paláce se podílelí nejlepší architekti. Uvnitř paláce jsou honosné prostory se sbírkami tapiserií a vlámských gobelínů. Přímo z paláce se dostáváme do přilehlé zahrady, které dominuje velkolepá stavba divadla a stupňovitých teras s balustrádami spojováné schodišti. Zahrada je osázena množstvím exotických dřevin. Jsou tu také skleníky s orchidejemi doplněnými květinovými vázami,Isola Pescatori gobelínůbalustrádamiorchidejemivázami sochami a plastikami, najdeme zde i jezírka s lekníny a papyrusy.plastikamileknínypapyrusy

4

5

6

7

8

9

10

11

12


Stáhnout ppt "Isola Bella je ostrov v severní Itálii. Ostrov měří jen 320 x 400 m, přičemž palác se zahradou zabírají většinu plochy Zde nechal roce 1632 hrabě Carlo."

Podobné prezentace


Reklamy Google