Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Hlavní partner Institutu vzdělávání APSS ČR. O Společnosti Založení firmy 1993 Hlavní činnost: Komplexní zásobování ambulantní a ústavní sféry zdravotním.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Hlavní partner Institutu vzdělávání APSS ČR. O Společnosti Založení firmy 1993 Hlavní činnost: Komplexní zásobování ambulantní a ústavní sféry zdravotním."— Transkript prezentace:

1 Hlavní partner Institutu vzdělávání APSS ČR

2 O Společnosti Založení firmy 1993 Hlavní činnost: Komplexní zásobování ambulantní a ústavní sféry zdravotním a dezinfekčním materiálem (více než 2500 položek v nabídce).

3 Dentimed s.r.o. VelkoobchodLékárna Zdravotnické potřeby Nestátní zdravotnické zařízení

4 Hlavní sortiment: Inkontinenční pomůcky Výrobky k ošetření ran Obvazy a obinadla Ortézy a bandáže Rukavice inkontinence Kosmetika Vata a výrobky z vaty Kapesníčky, ubrousky Injekční stříkačky, jehly a příslušenství Hygienické systémy Dezinfekce

5 KVALITNÍ NĚMECKÁ KOSMETIKA HYDROVITAL HydroVital pěna 400ml HydroVital ošetř. olej 250ml na pokožku

6 DebriEcaSan DebriEcaSan je superoxidovaný roztok pro ošetření akutních i chronických ran, dekubitů, odřenin,popálenin a ulcerací jiné etiologie. má baktericidní, virucidní, fungicidní, sporicidní účinky ( možnost dekontaminace MRSA ) výrazně eliminuje zápach rány Choroboplodné zárodky jsou ničeny na mechanické bázi nepoškozuje zdravou tkáň, je netoxický a nedráždí lidskou pokožku, oči ani dýchací cesty Hlavní výhody: SUPEROXIDOVANÝ ROZTOK: vysoce účinný RYCHLÝ: po kontaktu s infikovaným prostředím, řádově v minutách KOMPATIBILNÍ : kompatibilní s gázovým,akrylátovým,silikonovým materiálem, lze kombinovat s jiným typem dezinfekce IHNED K POUŽITÍ: nemíchá se, neředí se, nevyžaduje žádná aktivační činidla, 12.měs –Exp. NÁKLADOVĚ EFEKTIVNÍ: snižuje celkovou dobu léčby a hospit. pacienta, použití DebriEcaSanu nevede k rezistentním reakcím ( dlouhodobé užití ATB ) Použití: Oplachy a laváže, opakované potírání, postřik, obklady, celotělová koupel

7 Antialergické rukavice

8 Děkuji za pozornost


Stáhnout ppt "Hlavní partner Institutu vzdělávání APSS ČR. O Společnosti Založení firmy 1993 Hlavní činnost: Komplexní zásobování ambulantní a ústavní sféry zdravotním."

Podobné prezentace


Reklamy Google