Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Procházka přírodou Dne 25.5. 2010 jsme šli do přírody s paní učitelku Dernerovou, vycházeli jsme od Obecního úřadu v Brněnci a došli jsme až do Bohuňova.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Procházka přírodou Dne 25.5. 2010 jsme šli do přírody s paní učitelku Dernerovou, vycházeli jsme od Obecního úřadu v Brněnci a došli jsme až do Bohuňova."— Transkript prezentace:

1 Procházka přírodou Dne jsme šli do přírody s paní učitelku Dernerovou, vycházeli jsme od Obecního úřadu v Brněnci a došli jsme až do Bohuňova. Cestou jsme poznávali a trhali květiny např.:

2 Květiny 1) ) )

3 Další květiny 4) ) )

4 A ještě jednou květiny 7) ) )

5 Řešení 1) Penízek rolní 2) Kopretina bílá 3)Kopřiva dvoudomá
4)Kontryhel obecný 5)Koniklec luční 6)Jitrocel kopinatý 7)smetánka lékařská (pampeliška) 8)Sedmikráska chudobka 9)jetel obecný

6 A ještě básničku na zasmátí
Myška Sedí myška v rohu-v pastičce má nohu Sedí tiše...občas pípne... Asi stejně brzo chcípne   

7 Konec Z Bohuňova jsme jeli autobusem do Mor. Chrastové a to byl konec naší krásné přírodovědné vycházky jediné na čem jsme se shodli bylo to že nás boleli nohy  Vypracovali : Daniela Nováková, Tereza Hofírková a Nikola Doová   


Stáhnout ppt "Procházka přírodou Dne 25.5. 2010 jsme šli do přírody s paní učitelku Dernerovou, vycházeli jsme od Obecního úřadu v Brněnci a došli jsme až do Bohuňova."

Podobné prezentace


Reklamy Google