Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Meluzínští borci na Borči 26. a 27. února 2010. V pátek se nás 5 hrdinů sešlo u Radka a Lenka s Martinou a Mirkou šly nasát atmosféru Šimánkovy cestovatelské.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Meluzínští borci na Borči 26. a 27. února 2010. V pátek se nás 5 hrdinů sešlo u Radka a Lenka s Martinou a Mirkou šly nasát atmosféru Šimánkovy cestovatelské."— Transkript prezentace:

1 Meluzínští borci na Borči 26. a 27. února 2010

2 V pátek se nás 5 hrdinů sešlo u Radka a Lenka s Martinou a Mirkou šly nasát atmosféru Šimánkovy cestovatelské prezentace o půlročním putování po ruské přírodě. V sobotu nám Radek upekl výborné kuře a pak jsme se přesunuli do Kocourova k Ferrymu na tradiční Dostálovský čajík. Odtud jsme se i s dalšími 4 borci vydali směrem k Borči.

3 Cesta k trachytové hoře plné puklin a průduchů byla vysněženě veselá.

4 Ještě kousek pod vrcholem vládl zimní krůt, ale vrchol byl díky ventarolám a vzlínajícímu teplému vzduchu z nich už bez sněhu - mech si v tom příjemném teplíčku už pěkně zeleně mešil a my jsme si to 100% ekologické vytápění taky všichni vyzkoušeli – fakt to v zimě topí a v létě prý chladí … rostlinkám i hmyzákům se to viditelně líbilo

5 A takto vypadá ten zázrak Českého středohoří z úpatí protilehlého Lovoše. Škoda jen, že už vzduch nebyl tak mrazivý, aby ta stoupající pára z ventarol byla vidět. Ale i tak to bylo prima.


Stáhnout ppt "Meluzínští borci na Borči 26. a 27. února 2010. V pátek se nás 5 hrdinů sešlo u Radka a Lenka s Martinou a Mirkou šly nasát atmosféru Šimánkovy cestovatelské."

Podobné prezentace


Reklamy Google