Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

ZŠ a MŠ MALONTY. Bc. Iva Lebedová -manažer Mgr. Eliška Stará -dějepis Mgr. Jana Vondrášková -biologie Ing. Miluše Návorková -IT Mgr. Pavel Majer -místopis,

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "ZŠ a MŠ MALONTY. Bc. Iva Lebedová -manažer Mgr. Eliška Stará -dějepis Mgr. Jana Vondrášková -biologie Ing. Miluše Návorková -IT Mgr. Pavel Majer -místopis,"— Transkript prezentace:

1 ZŠ a MŠ MALONTY

2 Bc. Iva Lebedová -manažer Mgr. Eliška Stará -dějepis Mgr. Jana Vondrášková -biologie Ing. Miluše Návorková -IT Mgr. Pavel Majer -místopis, exkurze do širokého okolí školy

3 Naší první zastávkou a zároveň startem naučné stezky je budova Základní školy. Žáci se pokusí získat zajímavé informace z historie školy nebo například jaké jiné školy se v okolí nacházely.

4

5 Následujícími zastávkami jsou kostel sv. Bartoloměje a výhled za kostelem. Zde zkusíme zapátrat po existenci Malontské madony a rozpoznat kopce, které se tyčí v Šumavském podhůří.

6

7 Další místo, které jistě stojí za zapojení do stezky, je Farský rybník. Jací živočichové v něm žijí, které rostliny se v jeho blízkosti vyskytují, začnou žáci prozkoumávat hned od září letošního roku.

8

9 Virtuální stezka pokračuje zastavením u Božích muk a výhledem na Husův a Žižkův vrch.Bude to možná obtížné, ale pokusíme se dopátrat k více informacím o těchto Božích mukách.

10 Konečnou zastávkou se stane obelisk na návsi. Jaká historie se v něm ukrývá, zda vypráví svůj příběh, už budou mít za úkol zjistit naši budoucí šesťáčci, kteří se už teď nemohou dočkat, až projekt spustíme naplno…

11

12 Organizační tým ZŠ Malonty


Stáhnout ppt "ZŠ a MŠ MALONTY. Bc. Iva Lebedová -manažer Mgr. Eliška Stará -dějepis Mgr. Jana Vondrášková -biologie Ing. Miluše Návorková -IT Mgr. Pavel Majer -místopis,"

Podobné prezentace


Reklamy Google