Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

 Plán pro mimořádné události: Katastrofy ( požár, povodně, zemětřesení,.. ) Vliv člověka ( teroristický útok, úmyslné poškození,.. ) Vnější jevy ( výpadek.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: " Plán pro mimořádné události: Katastrofy ( požár, povodně, zemětřesení,.. ) Vliv člověka ( teroristický útok, úmyslné poškození,.. ) Vnější jevy ( výpadek."— Transkript prezentace:

1

2  Plán pro mimořádné události: Katastrofy ( požár, povodně, zemětřesení,.. ) Vliv člověka ( teroristický útok, úmyslné poškození,.. ) Vnější jevy ( výpadek proudu,.. )

3  Uzavření smluv  Vytvořený plán pro obnovu školy  Nastavení priorit dat

4  Zrcadlení dat na jiné škole po vzájemné dohodě. V dohodě je stanovena roční cena za poskytnutí úložného prostoru pro data.  Uzavření smlouvy s dodavatelem HW a SW, který zajistí dodání v co nejkratším čase a za nízkou cenu. Bude vyplácen roční poplatek za okamžitou reakci a dodání zboží.  Uzavření smlouvy s obchodem zařizující nábytek.  Spolupráce se sousední školou a pronájem úložného prostoru pro nakoupené zboží

5  Děkuji za pozornost..


Stáhnout ppt " Plán pro mimořádné události: Katastrofy ( požár, povodně, zemětřesení,.. ) Vliv člověka ( teroristický útok, úmyslné poškození,.. ) Vnější jevy ( výpadek."

Podobné prezentace


Reklamy Google