Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Kdo se směje naposled, ten má dlouhý vedení. Tak dlouho říkal hop, až mu přeskočilo. Malá dávka alkoholu neškodí v jakémkoliv množství.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Kdo se směje naposled, ten má dlouhý vedení. Tak dlouho říkal hop, až mu přeskočilo. Malá dávka alkoholu neškodí v jakémkoliv množství."— Transkript prezentace:

1

2

3 Kdo se směje naposled, ten má dlouhý vedení. Tak dlouho říkal hop, až mu přeskočilo. Malá dávka alkoholu neškodí v jakémkoliv množství.

4

5 Ty po mne kamenem, já po tobě cihlou. Co můžeš udělat dnes, můžeš udělat i zítra. Pořádek je pro blbce......inteligent zvládne i chaos.

6

7 Neztrácej hlavu, kdo to má po tobě uklízet. Kdo jinému bagr, sám do ni stonožka. Zadarmo ani tobě nehrabe.

8

9 Kdo jinému jámu kopá, nazývá se hrobníkem. Po trávě se nechodí po trávě se směje! Kdo se směje naposled, ten asi brzo umře.

10

11 Ten kdo je denně pilný jako včelka, pln energie jako býk, pracuje jako kůň a večer je utahaný jako pes, by měl navštívit veterináře, protože je pravděpodobně vůl!!

12

13 Simona


Stáhnout ppt "Kdo se směje naposled, ten má dlouhý vedení. Tak dlouho říkal hop, až mu přeskočilo. Malá dávka alkoholu neškodí v jakémkoliv množství."

Podobné prezentace


Reklamy Google