Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Armed Assault (ArmA) je počítačová hra momentálně vydaná patnáctičlenným týmem české společnosti Bohemia Interactive Studio (BI). Je to taktická akční.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Armed Assault (ArmA) je počítačová hra momentálně vydaná patnáctičlenným týmem české společnosti Bohemia Interactive Studio (BI). Je to taktická akční."— Transkript prezentace:

1

2

3 Armed Assault (ArmA) je počítačová hra momentálně vydaná patnáctičlenným týmem české společnosti Bohemia Interactive Studio (BI). Je to taktická akční hra označovaná za nástupce Operation Flashpoint. Od původní hry se liší zejména vylepšenou grafikou, pokročilejším herním enginem a novým editorem misí. Pro hru nebyl zvolen žádný globální distributor, ale několik různých pro různé oblasti. V České republice byla hra vydána 10. listopadu 2006. Vývojáře zastupuje při jednáních o vydavateli a při propagaci hry česká asociace vývojářů IDEA Games.

4 Celý příběh je inspirován mnoha válečnými konflikty poslední doby, nejvýraznější inspiraci však lze nalézt v dlouholetém rozdělení Jižní a Severní Koreje. Během vývoje hry přešla US ARMY na nový typ uniforem Army Combat Uniform a stávající západní jednotky v uniformách Battle Dress Uniform se tak použili pro ztvárnění vojáků Jihu. Ve Spojených státech Amerických byla hra vydána kvůli ochranným známkám pod upraveným názvem ArmA: Combat Operations.

5 Systémové informace Vývojář(i) :Bohemia Interactive Studio Vydavatel(é): Bohemia Interactive Studio a lokální vydavatelé Žánr : First-person shooter Módy: Singleplayer, Multiplayer Platformy: PC Média: PC - DVDROM Minimální Systémové požadavky : CPU: 2 GHz RAM: 512 MB Nvidia Geforce FX se 128 MB RAM & pixel shader 2.0, ATI Radeon 9500 se 128 MB of RAM & pixel shader 2.0 Volné místo na disku: 3 GB (a více pro neoficiální addony) Software: Windows XP nebo Windows 2000 a DirectX 9

6 Kampaň řízená příběhem: výběrem pořadí řešení více než 20ti misí v kampani píšete svou vlastní historii. Příště je zkuste hrát jinak a objevit novou cestu k vítězství! Rozsáhlé hry pro více hráčů: bitev, kde tanky podporované pěchotou a vrtulníky dobývají nepřátelské město, se může účastnit více než 50 hráčů v roli nepřátel i spojeneckých jednotek. Více než 30 druhů zbraní: nový a vylepšený systém zpětného rázu zbraní podtrhuje rozdílnou charakteristiku střelby z každé zbraně. Neuvěřitelně rozsáhlé herní prostředí: oblast o velikosti přesahující 400 čtverečních kilometrů, která překypuje rostlinami a živočichy, čeká na vaše rozkazy k zahájení průzkumu. Více než 30 moderních vozidel: můžete ovládat všechna vozidla ve hře – tanky, obrněná vozidla, vrtulníky, letadla, civilní vozy a dokonce i čluny. Paralelní střelecké pozice: využijte veškeré střelecké pozice v tancích a vrtulnících k vytvoření smrtícího deště střel proti počítačovým i živým oponentům. HDR efekty: útočit na nepřítele, když vám slunce svítí do očí je velmi nevýhodné. Myslete chytře, bojujte lépe! Reálná souhvězdí, doba přílivu a odlivu: ArmA je tak propracovaná, že obsahuje dokonce i plně simulované hvězdné mapy, lunární cykly a s nimi spojený příliv a odliv. Dávej pozor, kam zaparkuješ vozidlo vojáku! Zabudovaný editor misí: vytvořte vlastní scénáře za pomoci uživatelsky přívětivého průvodce, pokročilého editoru misí, skriptovacího jazyka nebo BI nástrojů dostupných online a podělte se o váš výtvor s ostatními členy herní komunity. ARMA Warfare: unikátní kombinace týmových multiplayer misí a „realtime“ strategie, kterou obsahuje poslední volně šiřitelný patch pro hry ArmA: Armed Assault, ArmA Combat Operations a ArmA Gold Edition. Další informace najdete na oficiálním webu ARMA Warfare.

7 Screenshoty ze hry

8

9

10

11

12

13

14


Stáhnout ppt "Armed Assault (ArmA) je počítačová hra momentálně vydaná patnáctičlenným týmem české společnosti Bohemia Interactive Studio (BI). Je to taktická akční."

Podobné prezentace


Reklamy Google