Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

 Většina Kanaďanů si na Štědrý večer (24.12) otevře jen jeden dárek a zbytek si otevřou až na Štědrý den ráno (25.12).  Někteří Kanaďané si na Štědrý.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: " Většina Kanaďanů si na Štědrý večer (24.12) otevře jen jeden dárek a zbytek si otevřou až na Štědrý den ráno (25.12).  Někteří Kanaďané si na Štědrý."— Transkript prezentace:

1

2  Většina Kanaďanů si na Štědrý večer (24.12) otevře jen jeden dárek a zbytek si otevřou až na Štědrý den ráno (25.12).  Někteří Kanaďané si na Štědrý den otevřou svou vánoční punčochu, kterou mají zavěšenou na krbu.

3  Na štědrovečerní tabuli nesmí chybět krocan s přílohami, ani slaný pudink.  Nejtypičtější je samozřejmě vánoční stromeček, který se zdobí ráno o Štědrém dnu.  Pro Santu Clause vždy chystají cookies (sušenky s čokoládou).

4  Nový rok se slaví na novoročních večírcích (31.12), nebo doma, v barech nebo klubech.  Někteří lide slaví Nový rok chytáním ryb na ledu.  První den v Novém roce mají všichni dovolenou, který stráví většinou zotavováním se z předchozího dne.

5

6 Vypracoval Michal Široký 9.A


Stáhnout ppt " Většina Kanaďanů si na Štědrý večer (24.12) otevře jen jeden dárek a zbytek si otevřou až na Štědrý den ráno (25.12).  Někteří Kanaďané si na Štědrý."

Podobné prezentace


Reklamy Google