Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Vanilkové rohlícky. Ingredience Na obalení: Cukr moucka 8dkg vlašské ořechy 28 dkg hladká mouka 20dkg máslo 8dkg cukr moučka.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Vanilkové rohlícky. Ingredience Na obalení: Cukr moucka 8dkg vlašské ořechy 28 dkg hladká mouka 20dkg máslo 8dkg cukr moučka."— Transkript prezentace:

1 Vanilkové rohlícky

2 Ingredience Na obalení: Cukr moucka 8dkg vlašské ořechy 28 dkg hladká mouka 20dkg máslo 8dkg cukr moučka

3 Postup Máslo necháme změknout. Ořechy umeleme. Do mísy nebo na vál si prosejeme mouku a cukr. Smícháme ji s ořechy. Po částech do těsta zapracujeme máslo a vše rychle zpracujeme. Těsto zabalíme do potravinářské fólie a necháme aspoň půl hodiny uležet v lednici. Z uleženého těsta tvarujeme malé rohlíčky, které skládáme na plechy vyložené pečícím papírem. Pečeme při 180 °C dorůžova.

4 Postup-záver Horké upečené rohlíčky obalujeme v cukru a ukládáme do krabice. Necháme je den v teple uležet a pak je můžeme skladovat. Klidně je můžeme dát do mrazáku. Rohlíčky tak rychleji zkřehnou.

5 Dobrou chu ť !


Stáhnout ppt "Vanilkové rohlícky. Ingredience Na obalení: Cukr moucka 8dkg vlašské ořechy 28 dkg hladká mouka 20dkg máslo 8dkg cukr moučka."

Podobné prezentace


Reklamy Google