Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Urči správně pád u podtrženého podstatného jména a vepiš ho na připravenou linku, vyjde ti datum. Víš, co se v tento den stalo?

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Urči správně pád u podtrženého podstatného jména a vepiš ho na připravenou linku, vyjde ti datum. Víš, co se v tento den stalo?"— Transkript prezentace:

1

2

3 Urči správně pád u podtrženého podstatného jména a vepiš ho na připravenou linku, vyjde ti datum. Víš, co se v tento den stalo?

4 PádVěta Už se naučila plavat bez kruhu? Maminka šla do obchodu. Dostala jsem ve škole jedničku. Můj oblíbený sport je lyžování. Zpívali jsme písničky o vodě. Bez léků se neuzdravíš. Včera bylo slunečné počasí.

5 Přepiš čísla pádových otázek na připravenou linku. __ __.__.__ __ __ __

6 PádVěta 2Už se naučila plavat bez kruhu? 1Maminka šla do obchodu. 6Dostala jsem ve škole jedničku. 1Můj oblíbený sport je lyžování. 6Zpívali jsme písničky o vodě. 2Bez léků se neuzdravíš. 1Včera bylo slunečné počasí.

7 __ __.__.__ __ __ __ 2161621 Víš, co se v tento den stalo?

8 __ __.__.__ __ __ __ 2161621 poprava českých pánů na Staroměstském náměstí


Stáhnout ppt "Urči správně pád u podtrženého podstatného jména a vepiš ho na připravenou linku, vyjde ti datum. Víš, co se v tento den stalo?"

Podobné prezentace


Reklamy Google