Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Voda je důležitá: Lidi:potřebují jí každý den, protože bez příjmu vody budeme dehydrováni Zvířata:bez vody by umřeli a mi bychom se pak neměli s čím.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Voda je důležitá: Lidi:potřebují jí každý den, protože bez příjmu vody budeme dehydrováni Zvířata:bez vody by umřeli a mi bychom se pak neměli s čím."— Transkript prezentace:

1

2

3

4 Voda je důležitá: Lidi:potřebují jí každý den, protože bez příjmu vody budeme dehydrováni Zvířata:bez vody by umřeli a mi bychom se pak neměli s čím mazlit! Rostliny:rostliny by bez vody uschly!proto bychom je měli zalévat aspoň jednou týdně, ale nesmíme je přelít to bychom je zničily taky!

5 Pokud se však voda znečistí může to ohrozit nejen lidské zdraví ale i zvířata apod. Znečištěnou vodou se nám do těla dostávají látky,které naše tělo nepřijme a tyto látky nám mohou velice ublížit a může to mít doživotní následky!!!!!a proto nepijte vodu o které nevíte že je čistá i když třeba tak vypadá!!!


Stáhnout ppt "Voda je důležitá: Lidi:potřebují jí každý den, protože bez příjmu vody budeme dehydrováni Zvířata:bez vody by umřeli a mi bychom se pak neměli s čím."

Podobné prezentace


Reklamy Google