Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Jablíčka a hrušky. Jak? Z odpadového krabicového kartonu, lýka nebo provázků….. Čím? Barvami Remacol a Eternal, štětci Barvy - chci vědět víc!.doc na.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Jablíčka a hrušky. Jak? Z odpadového krabicového kartonu, lýka nebo provázků….. Čím? Barvami Remacol a Eternal, štětci Barvy - chci vědět víc!.doc na."— Transkript prezentace:

1 Jablíčka a hrušky

2 Jak? Z odpadového krabicového kartonu, lýka nebo provázků….. Čím? Barvami Remacol a Eternal, štětci Barvy - chci vědět víc!.doc na připravenéBarvy - chci vědět víc!.doc vystříhané „díly“ jablko – hruška, stonek, list Proč? Mícháme ze základních barev barvy podvojné, potrojnou, dodržujeme jednoduchý pracovní postup, osvěžujeme dovednosti získané v minulém období, řešíme problém, komunikujeme, pomáháme nováčkům (PT OSV – tém. okruh Rozvoj schopností poznávání, Poznávání lidí, Mezilidské vztahy, PT EVVO – Vztah člověka k prostředí), Zvládneme jednoduchý postup: 1. Vystřihneme jablíčka, hrušky, stonky, listy (zdatnější od ruky, mohou si předkreslit). 2. Mícháme barvy a nanášíme je na karton. 3. Po zaschnutí kompletujeme pomocí tavné pistole, přilepíme provázkové očko na zavěšení, případně dozdobíme.

3 Podpora získávání dovedností pro život

4 Rizika a úskalí: Dobře podchytíme složení skupiny – kolik máme nováčků, zaúkolujeme pokročilé, aby se jim spolu s námi věnovali. Pracovní oděv je nutností, dílna se starším nábytkem výhodou. Hlídáme si tavnou pistoli.


Stáhnout ppt "Jablíčka a hrušky. Jak? Z odpadového krabicového kartonu, lýka nebo provázků….. Čím? Barvami Remacol a Eternal, štětci Barvy - chci vědět víc!.doc na."

Podobné prezentace


Reklamy Google