Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem."— Transkript prezentace:

1

2 Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ ZŠ, Týn nad Vltavou, Malá Strana CZ.1.07/1.1.10/01.0063

3

4 Nic platno, Dášo, už brzo budeš muset jít mezi jiné lidi a budeš patřit do jiné smečky. Tak já ti něco povím o lidech. Podle tvrzení některých zvířat je člověk zlý a necitelný. Ale nevěř tomu. (K.Čapek)

5 Chlapce,________a Oldřicha pustili ven. Honza ________nabídl, abych zkusil bruslit. Honza slíbil, že _________povede.

6 Přišrouboval _________brusle k botám. a táhl__________po ledě. Tlačil __________do zad. Potom _________odstrčil. ________však nohy vyletěly do vzduchu.

7 Uchopil _________za ruce. a táhl _________po zádech ke břehu.. Roztřásla_______________zima. Ve mlýně _________převlékli.

8 Dali _______napít horkého čaje. Čekal jsem dokud ________ šaty neuschly. Doma __________maminka vykoupala v teplé vodě.

9 _________________________________________ mě mně

10 za naš_______školu za naš_______školou naš________třídě do naš______třídy naš_____m sousedům

11 Pod __________ okénečkem bývá velký mráz. Na _ __________ dvoře všechno krákoře. Přes __________louž lítá chocholouš.

12 U_______ dvířek, u ________vrat, slyšel jsem slavíčka….. Za ___________stodoličkou sedával vrabec… A v __________ zahrádce pěkně roste kvítí,

13 a do__________ oken pěkně slunce svítí. U__________maštalky teče voda do skalky. ________mládenci pěkní jsou, oni se před žádným netřesou.

14 které byste mohli užít na začátku nebo na konci dopisu. ____________________________________________________

15  UČEBNICE Český jazyk pro 6. ročník ZŠ SPN a.s. Praha 2004  Použití obrázků z klipartu MS Oficce


Stáhnout ppt "Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem."

Podobné prezentace


Reklamy Google