Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org. Autor: Helena Jordánová, Mgr. ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org. Autor: Helena Jordánová, Mgr. VY_32_INOVACE_7,čj Loď kapitána Nema.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org. Autor: Helena Jordánová, Mgr. ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org. Autor: Helena Jordánová, Mgr. VY_32_INOVACE_7,čj Loď kapitána Nema."— Transkript prezentace:

1 ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org. Autor: Helena Jordánová, Mgr. ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org. Autor: Helena Jordánová, Mgr. VY_32_INOVACE_7,čj Loď kapitána Nema

2 papoušek poušapek žirafa rifaža delfín dfeníl tygr grty želva važle opice pceoi slon snlo N N

3 sedačka dačseka křeslo ksloře postel stopel police licope botník tníkob stůl tlsů židle dliže

4 ÚKOL : List 2,3 : loď kapitána Nema se potřebuje dostat přes rozbouřené moře nesmyslů. Tvým úkolem je uhádnout slovní přesmyčky. Na listu 2 hledej cizokrajná zvířata, na listu 3 různé druhy nábytku. Po uhádnutí klikni na písmenkovou přesmyčku a zkontroluj správnosti svého odhadu. Zpět na list 2 se vrátíš kliknutím na ÚKOL Číslo sady: 1 Číslo DUM v sadě: 7 Téma sady: Človíčku na slovíčko Název DUM: Loď kapitána Nema Autorka: Helena Jordánová, Mgr. DUM slouží ke hře s písmenkovými přesmyčkami. Také určujeme slovo nadřazené, podřazené a slova souřadná. Žáci odhadují podle písmen o které slovo jde. Přesvědčí se o správnosti úsudku kliknutím na přesmyčku. ANOTACE


Stáhnout ppt "ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org. Autor: Helena Jordánová, Mgr. ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org. Autor: Helena Jordánová, Mgr. VY_32_INOVACE_7,čj Loď kapitána Nema."

Podobné prezentace


Reklamy Google