Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Školení MMW Úvodní školení. Co je MMW a k čemu slouží? MMW neboli Markdata Media Workstation je nová softwarová aplikace speciálně navržená k analýze.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Školení MMW Úvodní školení. Co je MMW a k čemu slouží? MMW neboli Markdata Media Workstation je nová softwarová aplikace speciálně navržená k analýze."— Transkript prezentace:

1 Školení MMW Úvodní školení

2 Co je MMW a k čemu slouží? MMW neboli Markdata Media Workstation je nová softwarová aplikace speciálně navržená k analýze výsledků mediální sledovanosti výdajů za reklamu. Jeho největší výhodou je, že všechny nástroje potřebné k analýze TV sledovanosti a reklamy, jsou v jedné aplikaci.

3 Typy databází : Databáze individuálních dat Základní data o sledovanosti Databáze agregovaných dat Základní data o sledovanosti Omezená volba cílových skupin Databáze CCC dat Data o odvysílaných reklamách - základní Databáze ACO dat Data o odvysílaných reklamách a sponzoringu Databáze TNS - Aco2003+ obsahuje i data o ostatních médiích Databáze LSS obsahuje sledovanost a data o životním stylu

4 Kombinace databází Ind-MR + CCC IND-MR + A-Co 2003+ AGG Lss - MR + CCC Lss – MR + A-Co 2003+ TNS A-Connect 2003+

5 Základní proměnné TV sledovanosti Rat% – Average Audience rate (Rating – průměrná vteřinová sledovanost) Rat# – Průměrná sledovanost v tisících jednotlivců Rch% – Reach rate (zásah) Rch# – Reach v tisících jednotlivců Shr% – Audience Share (Podíl na sledovanosti (share) události nebo kanálu)

6 Aplikace a základní report

7 Přihlášení do aplikace

8 Hlavní okno aplikace

9 Základní report Vyberte typ reportu Definujte rozvržení Definujte vlastní filtr Vyberte datum

10 Výběr reportu

11 Definice pořadu

12 Definice filtru

13 Výběr data

14 Grafické analýzy

15 Typy grafických analýz Kvantitativní analýzy Mřížka Klasická Mřížka Křivka ratingů TelePreview Přelivové analýzy Mřížka přepínání Tabulka přepínání Picasso Speciální analýzy TeleView

16 Mřížka Kvantitativní analýzy Zobrazuje denní křivky sledovanosti a doplňuje je odpovídající tabulkou Porovnává vývoj křivky sledovanosti pro jakoukoli entitu (kanál, cílovou skupinu, region, dny a další) Může vytvářet několik křivek součastně pro každou entitu (kanál, cílovou skupinu) pro jakékoli proměnné sledovanosti

17

18 TelePreview Kvantitativní analýzy TelePreview je velmi užitečná funkce, která vám umožňuje získat grafický report s obrázky vybraného kanálu nebo pořadu v zadaném časovém období (podle provedeného výběru).

19

20 Tabulka přepínání Přelivové analýzy Tabulka přepínání poskytuje přesné hodnoty pohybů sledovanosti mezi kanály, jinými slovy zobrazuje číselné hodnoty odpovídající sloupcovému grafu z analýzy Křivka přepínání.

21

22 TeleView Speciální analýzy TeleView poskytuje grafickou analýzu, která umožňuje podrobně studovat denní sledovanost a současně zobrazovat několik vysílaných kanálů.

23

24 Ukončení aplikace Aplikaci ukončíte kliknutím na křížek v pravém horním rohu, nebo nabídka Aplikace – Ukončit. Pokud uživatel vybere tento příkaz, aplikace se ukončí. Před ukončením se zobrazí dialogové okno s výzvou k potvrzení a s dotazem, zda chce uživatel uložit provedené změny.


Stáhnout ppt "Školení MMW Úvodní školení. Co je MMW a k čemu slouží? MMW neboli Markdata Media Workstation je nová softwarová aplikace speciálně navržená k analýze."

Podobné prezentace


Reklamy Google