Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

…… Úvod Křest nové knihy (druhé vydání) se uskutečnil v Městské části Bosonohy 28.9.2014 ve dvoře budovy Centra volného času BOSA. Slavnostního ceremoniálu.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "…… Úvod Křest nové knihy (druhé vydání) se uskutečnil v Městské části Bosonohy 28.9.2014 ve dvoře budovy Centra volného času BOSA. Slavnostního ceremoniálu."— Transkript prezentace:

1

2

3 ……

4 Úvod Křest nové knihy (druhé vydání) se uskutečnil v Městské části Bosonohy 28.9.2014 ve dvoře budovy Centra volného času BOSA. Slavnostního ceremoniálu se zúčastnila jako host také senátorka JUDr. Eliška Wagnerová a občané městské části. Na stránkách knihy najdete minulost své obce, kde jste se někteří narodili a vyrůstali. Také v ní najdete soubor fotografií z minulosti i současnosti a mnoho dalších zajímavých údajů….

5 Pohled na budovu centra volného času BOSA

6 Slavnostní křest moderoval Jakub Svoboda

7 Projev starosty měst. části Bosonohy RNDr. Anastaziose Jiaxise

8 Pohled na účastníky…

9 ….

10

11

12

13 …..

14 Projev hosta - senátorky JUDr. Elišky Wagnerové

15 Projev Miroslava Kazdy - autora knihy, který se stručně zmínil o obsahu

16 Autor při podpisu knihy

17 Po zakoupení knihy a podpisu autora následovala prohlídka jejího obsahu

18 Závěr Křest knihy proběhl v důstojné atmosféře za účasti několika občanů naší městské části. Zájemců o prodej nové knihy bylo kolem dvaceti pěti. Po skončení akce si návštěvníci prohlédli interiér budovy BOSA

19 VLADIMÍR HUDEC Fotografie pořizoval 28.9.2014


Stáhnout ppt "…… Úvod Křest nové knihy (druhé vydání) se uskutečnil v Městské části Bosonohy 28.9.2014 ve dvoře budovy Centra volného času BOSA. Slavnostního ceremoniálu."

Podobné prezentace


Reklamy Google