Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

PSY 414 Praxe a stáže (manželství a rodina) Garant: Milan Pilát Asistentka: Kristína Kicková Katedra psychologie FSS MU 2014/2015.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "PSY 414 Praxe a stáže (manželství a rodina) Garant: Milan Pilát Asistentka: Kristína Kicková Katedra psychologie FSS MU 2014/2015."— Transkript prezentace:

1 PSY 414 Praxe a stáže (manželství a rodina) Garant: Milan Pilát Asistentka: Kristína Kicková Katedra psychologie FSS MU 2014/2015

2 Náplň praxe, cíle fungování instituce nabízející MRP (nabídka zařízení, struktura a vzdělávání pracovníků, organizační a zákonné zakotvení MRP ad.) praktický nácvik a rozvoj vlastních dovedností v cvičném terapeutickém rozhovoru (využití videonahrávky při nácviku, video ukázky reálných terapeutických sezení ad.) přítomnost při práci experta (individuální náslechy, prezentace kazuistik, možnosti rozhovorů a cílených otázek na práci v MRP, účast na intervizních seminářích pracovníků MRP ad.)

3 Rozsah a struktura První týden: Manželské a rodinné poradně Bethesda (Starobrněnská 7, Brno) pod vedením garanta kurzu – viz Seminární skupiny v IS. Druhý týden: pak bude realizován formou individuálních náslechů a přítomnosti v poradenském zařízení s garancí konkrétního manželského a rodinného poradce či terapeuta některého ze smluvních zařízení: –Manželská a rodinná poradna Bethesda, Starobrněnská 7, Brno. –Manželská a rodinná poradna, Buzkova 43, Brno. –Manželská a rodinná poradna, Bratislavská 2, Brno. –Poradna pro rodinu, manželství a mezilidské vztahy, Sladkovského 2 b, Blansko. Na pořadí týdnů nezáleží

4 Povinnosti studenta, ukončení Etický kodex Potvrzení o absolvování praxe Písemná zpráva z praxe (reflexe) Kolokvium

5 Děkuji za pozornost.


Stáhnout ppt "PSY 414 Praxe a stáže (manželství a rodina) Garant: Milan Pilát Asistentka: Kristína Kicková Katedra psychologie FSS MU 2014/2015."

Podobné prezentace


Reklamy Google