Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Pán prstenů je skvělá fantasy, která uchvátí nejen děti ale díky své propracovanosti se zalíbí i velkému počtu dospělých. Podle této skvělé knihy bylo.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Pán prstenů je skvělá fantasy, která uchvátí nejen děti ale díky své propracovanosti se zalíbí i velkému počtu dospělých. Podle této skvělé knihy bylo."— Transkript prezentace:

1

2 Pán prstenů je skvělá fantasy, která uchvátí nejen děti ale díky své propracovanosti se zalíbí i velkému počtu dospělých. Podle této skvělé knihy bylo natočeno několik filmových zpracování. To nejúspěšnější je trojdílný velkofilm od Petera Jacksona.

3 Cestou Frodo a jeho přátelé rozdělí, ale všechny jejich cesty směřují do Mordoru, na konečnou bitvu. Celý příběh se odehrává kolem jednoho hobita kterému se do rukou dostane prsten moci. A tím započíná putování Froda a jeho přátel za zničením prstenu.

4 Ale temný pán a jeho posluhovači mají k dispozici nezměrnou moc.

5 Vydejte se za dobrodružstvím do Středozemě – země se svou vlastní historií, rasami, válkami a příběhy Do země Pána prstenů!


Stáhnout ppt "Pán prstenů je skvělá fantasy, která uchvátí nejen děti ale díky své propracovanosti se zalíbí i velkému počtu dospělých. Podle této skvělé knihy bylo."

Podobné prezentace


Reklamy Google