Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

VY_32_INOVACE_2C20 Pracovní list Věra Čáslavská.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "VY_32_INOVACE_2C20 Pracovní list Věra Čáslavská."— Transkript prezentace:

1 VY_32_INOVACE_2C20 Pracovní list Věra Čáslavská

2 Doplňte Věra Čáslavská je česká ……gymnastka a ………Je …násobná olympijská vítězka. A také 4násobná ………………Sportovní gymnastikou se ………………od dětství. Poprvé byla v reprezentačním družstvu v Moskvě na …………………Její nejúspěšnější olympiáda byla v roce ……….v …………..Zde získala 4 zlaté medaile v ……………, …………, ………… a …………….Po té ………………..a ukončila kariéru. Z politických důvodů byla vyloučena z ………Po sametové revoluci pracovala jako poradkyně……………….Až do roku 1996 byla členkou ČOV a ……..

3 Zkontrolujte si Věra Čáslavská je česká sportovní gymnastka a trenérka. Je 7násobná olympijská vítězka. A také 4násobná mistryně Evropy. Sportovní gymnastikou se zabývala od dětství. Poprvé byla v reprezentačním družstvu v Moskvě na MS v roce Její nejúspěšnější olympiáda byla v roce 1968 v Mexiku. Zde získala 4 zlaté medaile v prostných, v přeskoku, na bradlech a ve víceboji. Po té se vdala a ukončila kariéru. Z politických důvodů byla vyloučena z ČSTV. Po sametové revoluci pracovala jako poradkyně prezidenta V. Havla. Až do roku 1996 byla členkou ČOV a MOV.

4 Gymnázium a Střední odborná škola, Lužická 423, 551 23 Jaroměř
Projekt: Škola v digitálním světě aneb Uchop svoji šanci Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo DUM: VY_32_INOVACE_2C20 Jméno autora: Radka Kurfurstová Název práce: Věra Čáslavská – pracovní list Předmět: Tělesná výchova Ročník: 4. Časová dotace: cca 20 minut Vzdělávací cíl: Zopakovat znalosti o V. Čáslavské Pomůcky: Počítač, dataprojektor, (active board) Inovace: Studenti shlédnou prezentaci s využitím ICT Poznámka: Materiály jsou určeny pro bezplatné používání a pro potřeby výuky a vzdělání na všech typech školských zařízení. Jakékoliv další využití podléhá autorskému zákonu. Vytvořeno


Stáhnout ppt "VY_32_INOVACE_2C20 Pracovní list Věra Čáslavská."

Podobné prezentace


Reklamy Google