Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Petra Tázlarová „personální poradenství“

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Petra Tázlarová „personální poradenství“"— Transkript prezentace:

1 Petra Tázlarová „personální poradenství“
„Vaše podpora“

2 Kdo jsem Jsem zkušený personalista v oblasti zprostředkování a pronájmu zaměstnanců. Nabízím personální poradenství v oblasti HR, formou extérní spolupráce. I přesto, že jsem držitelem licencí od Ministerstva práce a sociálních věcí a spadám do činností agentur zprostředkující zaměstnání, nejsem agentura, jsem jedinec. Jsem zkušený odborník působící v oblasti HR a zprostředkování zaměstnání více jak 5 let. Mojí vizí není být další agenturou, ale poradcem pro firmy, které nemají čas si sami vyhledávat zaměstnance, nebo jsou v menším počtu lidí a personalista na hlavní pracovní poměr se jim finančně nevyplatí, nebo mají jiné důvody. Jsem tu zrovna tak pro lidi/uchazeče o zaměstnání, kteří hledají zaměstnání či mají dotazy v otázkách pracovně právních, či mají dotazy ke samotnému zprostředkování zaměstnání. Prošla jsem celým procesem těchto činností, od nejnižších pozic po nejvyšší. Nabízím odbornost, kvalitu, pružnost a otevřené jednání. Nabízím individuální přístup a konkurenceschopnou cenu. Nemusím zohledňovat náklady na centrálu a řadu dalších kolegů, jelikož žádné nemám. Pro mne je důležitá kvalita a zrovna tak jsem schopná fungovat v kvantitě.

3 Nabídka služeb pro firemní klientelu
Zprostředkování zaměstnanců za jednorázovou provizi Zprostředkování zaměstnanců formou hodinových zúčtovacích sazeb Pronájem pracovních sil (výhledově) Školení zaměstnanců (výhledově) Přímé oslovení kandidáta Náborová řízení formou in-house u vás ve firmě Vedení či asistence při výběrových řízení Pronájem personalisty na dobu Vámi určenou Rychlé vyhledání kandidáta Vypracování profilu kandidáta Testování a prověřování kandidáta Kvalitní a levné služby Okamžitou reakci na poptávku klienta Věrnostní program pro klienty Množstevní slevy Ceny dle dohody (fixní, hodinové)

4 Nabídka služeb pro uchazeče o zaměstnání
Zprostředkování zaměstnání Zprostředkování brigád (výhledově) Zprostředkování školení pro uchazeče o práci palubního průvodčí Poradenství při výběru zaměstnání Nabídka pozic na hlavní pracovní poměr Registrace Zasílání aktuálních volných pozic Pomoc s vypracováním životopisu Vypracování osobního profilu Doporučení vhodného zaměstnání Poradenství týkající se rekvalifikací Školení (výhledově)

5 Reference před založením personálního poradenství
Autopapoušek s.r.o. Celestica Czech Republic s.r.o. Daikin Industries Czech Republic s.r.o. LEGO Production s.r.o. Scanservice a.s. Beneficial Finance a.s. Cesaro spol. s.r.o. Datart International a.s. LP Design s.r.o. Showa Aluminium Czech s.r.o. Bontaz Centre CZ s.r.o. Connectronics s.r.o. Esa s.r.o. Maurice Ward and Co., s.r.o. Schenker spol. s.r.o. Bruco spol. s.r.o. Česlog spol. s.r.o. Intedoor spol. s.r.o. NKT Cables s.r.o. Stermann s.r.o. CAS Praha Ruzyně s.r.o. Dachser E.S.T. a.s. Kaufland Česká republika v.o.s. Plus - Discount spol. s.r.o. a další

6 Email: personalni-poradenstvi@seznam.cz
Kontakty a sídlo Petra Tázlarová Dykova 726 Mělník IČO: Mobil: Web:


Stáhnout ppt "Petra Tázlarová „personální poradenství“"

Podobné prezentace


Reklamy Google