Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Když víru máš. Noc je v modlitbách, strach, že nás nebe neslyší. V srdcích píseň nadějí, tak plynul život náš. Už necítíme strach i když je nouze nejvyšší,

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Když víru máš. Noc je v modlitbách, strach, že nás nebe neslyší. V srdcích píseň nadějí, tak plynul život náš. Už necítíme strach i když je nouze nejvyšší,"— Transkript prezentace:

1 Když víru máš

2 Noc je v modlitbách, strach, že nás nebe neslyší. V srdcích píseň nadějí, tak plynul život náš. Už necítíme strach i když je nouze nejvyšší, můžeš hory přenést, jen když sám se překonáš. Stanou se zázraky, když víru máš, svit nadějí, když dál ti zbyl. Dokážeš zázraky, když sílu dáš, když víru máš, hned blíž je cíl, když chceš a víru máš.

3 Když byl těžký čas, se zdálo marné modlení. Naděje byl letní pták, co brzy létne dál. Teď už sem jedna z vás, z těch které víra promnění. V duši svítí světlo mé, to snad sám Pán mi dá. /: Stanou se zázraky, když víru máš, svit nadějí, když dál ti zbyl. Dokážeš zázraky, když sílu dáš, když víru máš, hned blíž je cíl, když chceš a víru máš. :/


Stáhnout ppt "Když víru máš. Noc je v modlitbách, strach, že nás nebe neslyší. V srdcích píseň nadějí, tak plynul život náš. Už necítíme strach i když je nouze nejvyšší,"

Podobné prezentace


Reklamy Google