Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Firma těží a nakupuje diamanty v Africe a Indii..

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Firma těží a nakupuje diamanty v Africe a Indii.."— Transkript prezentace:

1 Firma těží a nakupuje diamanty v Africe a Indii.

2 Zpracovává diamanty (řezání, broušení, leštění). Určení kvality a hodnoty diamantu - výhradně certifikované laboratoře. European Gemological Laboratory (EGL)

3 Marketing Marketing není síťový a není MLM. Klient získá místo u diamantového stolu – 15 míst Diamantový stůl Plán prodeje na principu: „WIN – WIN“.

4 Výhodné pro klienta (sběratel diamantů). Výhodné i pro společnost. Všichni jsou na sobě nezávislí v prostoru a čase, proto zapomeňte na vše, co znáte ze síťového marketingu. Postup při zaplňování stolu Každý začíná ve spodní „osmičce“, která se zaplňuje zleva doprava. Pro všechny jsou stejná pravidla.

5 Výhody Každý klient dostane odměnu. Nejsou zde leadeři „nahoře“. Není žádný povinný měsíční obrat! Žádné povinné nákupy předem. Žádné vstupní poplatky.

6 Pouze otevřít svůj vlastní depozitní účet u společnosti s vlastním uživatelským jménem a heslem. Co je třeba udělat ?  Zasednout k diamantovému stolu.  Pro sebe si můžete vzít tolik míst, kolik jen chcete, nikdo vás neomezuje.  A povědět o této příležitosti ve svém okolí !

7 Jaká je odměna ? Jednou nebo opakovaně ? Po dosažení pozice 1 - Collector:  Odměna 3 500 $ + 520 $( váš počáteční vklad ) Celkem 4 000 $( 20 USD – rež. poplatek ) -1 000 $ za diamant(hodnota ve VC ) - 100 $ za kartu(ale pouze jen jednou) - 60 $ za dopravu + pojištění diamantu do ČR  Zůstatek 2 840 $ minus clo ….. Zatím nebylo stanoveno ! pokud ovšem budete chtít v programu pokračovat -520 $ reinvestice, ( opětovný vstup k diamant. stolu ) Vaše první odměna činí: 2.320 $ + diamant  To vše za týden, měsíc či dva ?!  S další reinvesticí činí vaše odměna 2.320 $ + další diamant.

8 Certifikovaný diamant ve velikosti 0,5 karátu. Klient dostává Platební karta VISA Card od společnosti Canadian Diamonds Traders Inc. Účet na www.epassporte.com

9 Jen jediná podmínka !  Bez časového limitu a omezení regionu  A postačí toto splnit jen jednou.  Otevření depozitního účtu a aktivovat účet min. vkladem ! Vy 1 2 Podmínka 1 + 2  Nejsme prodejci diamantů.  Pouze doporučujeme výhodnost ( PROGRAMU CDT Inc. ve svém okolí )

10 Profit Canadian Diamond Traders Inc. Společnost CDT má profit pouze z prodeje produktu – diamantů. Jejím cílem je prodat co nejvíce diamantů – proto i daruje 1 člověka, … aby mohla prodat diamant.

11 UUnikátní exklusivní produkt – tak pěkný a jednoduchý, že nepotřebuje dlouhé vysvětlování  Rozdíl je pouze v rychlosti obchodu Shrnutí Vy 1 2  Jediná podmínka: 1 + 2 ednou otevřít depozitní účet  Žádní leadeři, všichni na stejné pozici  Odměny a diamanty dostávají všichni  Jde o kvalitu, nikoli o kvantitu  Míst u stolu může mít klient neomezeně  Žádné sklady, žádné katalogy, žádné záruční lhůty  Diamant je všude diamantem, bankovní karta je všude bankovní kartou  Ceny diamantů neustále rostou OObchod vždy s sebou: znalosti v hlavě, karta v ruce a diamant v kapse Vy-1Vy-2Vy-3Vy-4

12 5145 STEELES AVE W SUITE D802 TORONTO ONTARIO M9L1R5 CANADA Sídlo firmy

13 Zápis CDT Inc. v obchodní komoře – Kanada, USA

14 Děkuji za pozornost K diamantovému stolu Vás pozval Stanislav Vyplašil, Brno, tel.: 721 568 777, email: stanislavv@volny.czstanislavv@volny.cz


Stáhnout ppt "Firma těží a nakupuje diamanty v Africe a Indii.."

Podobné prezentace


Reklamy Google