Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Program Mrkvička vzdělávací a informační podpora Celostátní síť mateřských škol vznikla v roce 2007.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Program Mrkvička vzdělávací a informační podpora Celostátní síť mateřských škol vznikla v roce 2007."— Transkript prezentace:

1 Program Mrkvička vzdělávací a informační podpora Celostátní síť mateřských škol vznikla v roce 2007

2 Realizátor a koordinátor programů  Sdružení středisek ekologické výchovy Pavučina, Praha 1, Senovážné náměstí 24 (SSEV Pavučina) Kdo je SSEV Pavučina?  Zapsaný spolek – celostátní síť organizací specializovaných na environmentální vzdělávání, výchovu a osvětu. Jaké jsou hlavní oblasti činnosti SSEV Pavučina?  Servis členským střediskům a podpora jejich činnosti (35 organizací z celé ČR).  Realizace programů a projektů celostátního významu se zaměřením na EVVO. Kdo jsou spolupracovníci programů  Členské organizace SSEV Pavučina (v každém kraji jedno koordinující středisko ekologické výchovy, tzv. krajský koordinátor).

3 Historie sítě Mrkvička:  Vznikla v roce 2007 na základě dotazníkového mapování na všech mateřských školách v celé ČR (v té době již fungovaly některé krajské sítě).  Od svého počátku byla určena mateřským školám, od roku 2011 je nově otevřena i základním školám, mateřským klubům a centrům.  V současné době je do sítě zapojeno cca 700 subjektů ze všech krajů ČR, převážně mateřské školy.  Zapojené subjekty každoročně dostávají osvědčení o zapojení do sítě.  4 roky byla účast v programu Mrkvička zdarma,od roku 2011 byl zaveden registrační poplatek ve výši 400 Kč na 1 kalendářní rok a pro každé registrované pracoviště (aby byla zachována udržitelnost sítě).

4 Služby poskytované v síti Mrkvička v roce 2015:  4 rozesílky včetně Informačního bulletinu Mrkvička (rozesílky budou probíhat v měsících únor – květen – srpen/září – listopad 2015).  Průběžné elektronické rozesílky aktuálních informací.  Možnost zvýhodněné inzerce o vašich projektech v rámci povinné publicity včetně Informačního bulletinu Mrkvička navíc.  Přístup do archivu e-bedrnik.cz (archiv Informačního bulletinu Mrkvička).  Další regionální nabídky.

5 Informační bulletin Mrkvička

6 Jak se lze do sítě Mrkvička registrovat?  Registrace na 2 roky (2015 – 2016).  Online na www.pavucina-sev.cz (sekce Pro školy, Mrkvička, registrace).www.pavucina-sev.cz  Po jejím vyplnění přímo na webu obdržíte na Vámi uvedený e-mail formulář registrace k vytištění. Tento formulář podepište, opatřete razítkem a doručte jej Vašemu krajskému koordinátorovi v písemné podobě či scan, doporučujeme si udělat kopii.  Doručením registrace se Vaše zařízení zavazuje uhradit registrační poplatek na základě faktury, kterou Vám pro rok 2015 vystaví Středisko ekologické výchovy a etiky Rýchory – SEVER, Brontosaurus Krkonoše, Horní Maršov a zašleme Vám ji cca v prvním čtvrtletí roku 2015.


Stáhnout ppt "Program Mrkvička vzdělávací a informační podpora Celostátní síť mateřských škol vznikla v roce 2007."

Podobné prezentace


Reklamy Google