Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Průvodce Hlukem Vítejte v Hluku. V naší výpravě se podíváme na: Nám.Komenského (Základní škola,Komerční banka, kostel sv.Vavřince,Česká spořitelna) Zdravotní.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Průvodce Hlukem Vítejte v Hluku. V naší výpravě se podíváme na: Nám.Komenského (Základní škola,Komerční banka, kostel sv.Vavřince,Česká spořitelna) Zdravotní."— Transkript prezentace:

1

2 Průvodce Hlukem Vítejte v Hluku. V naší výpravě se podíváme na: Nám.Komenského (Základní škola,Komerční banka, kostel sv.Vavřince,Česká spořitelna) Zdravotní středisko,Tvrz, Restaurace ) ul. Boršická (Dům dětí a mládeže) Okolí stadionu (Sportovní hala [Stadion]) ul. Družstevní II (Tenisové kurty, Koupaliště,Mateřská škola) ul. Rajčovna (Památkové domky) ul. Sokolská (Městské kino) ul. Kostelní (Dům s pečovatelskou službou DPS) UPOZORNĚNÍ: PROJISTOTU SI S SEBOU VEMTE BUZOLU nebo KOMPAS, BUDE SE VÁM TO HODIT! Děkujeme za pochopení.

3 Škola

4 Zdravotní středisko

5 Restaurace

6 DDM

7 Česká spořitelna

8 Kostel

9 Kino

10 Dům s pečovatelskou službou

11 Pošta, Poštovní spořitelna

12 Komerční banka

13 EuroClub – Disco

14 Tvrz

15

16 Knihovna

17 Víceúčelová sportovní hala

18 Tenisové kurty

19 Koupaliště

20 Mateřská škola

21 Památkové domky

22 Rampy freestyle

23 Zdravotní středisko Restaurace Sportovní hala Tvrz Knihovna Tenisové kurty DDM KostelŠkola Památkové domky KinoDPS Komerční banka Mateřská škola Pošta Koupaliště Česká spořitelna EuroClub Disco

24 Průvodce Hlukem

25 © M y 3.cz


Stáhnout ppt "Průvodce Hlukem Vítejte v Hluku. V naší výpravě se podíváme na: Nám.Komenského (Základní škola,Komerční banka, kostel sv.Vavřince,Česká spořitelna) Zdravotní."

Podobné prezentace


Reklamy Google