Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_CJ6_06 Sada DUMČeský jazyk 6 PředmětČeský jazyk Název materiáluVyjmenovaná slova po S – opakování formou.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_CJ6_06 Sada DUMČeský jazyk 6 PředmětČeský jazyk Název materiáluVyjmenovaná slova po S – opakování formou."— Transkript prezentace:

1

2 Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_CJ6_06 Sada DUMČeský jazyk 6 PředmětČeský jazyk Název materiáluVyjmenovaná slova po S – opakování formou křížovky. Anotace V prezentaci si žáci procvičí a upevní vyjmenovaná slova po S formou křížovky. Pomůcky: pracovní list AutorMgr. Kateřina Fiedlerová JazykČeský jazyk Datum vytvoření08. 11. 2011 Očekávaný výstup Znalost - odůvodňování správného psaní: i/í a y/ý po tvrdých, měkkých i obojetných souhláskách. Stupeň a typ vzděláníZákladní vzdělání - lehké mentální postižení Klíčová slovaVyjmenovaná slova po S, význam vyjmenovaných slov po S Druh učebního materiáluPrezentace Cílová skupinaŽák 2. stupně speciální školy Číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/21.1102

3 Mgr. Kateřina Fiedlerová Vyjmenovaná slova po S - opakování formou křížovky. 6. ročník

4 Holky a kluci, vyjmenovaná slova po S máme probraná. Je čas na jejich procvičení v tajence :o)

5 Každý z Vás teď obdrží jeden pracovní list s křížovkou, kterou si společně vyplníme. Na dalším snímku uvidíte otázky. U každé otázky je příklad. Vypočítej ho a odpověď zapiš velkými tiskacími písmeny ke správnému výsledku (do pracovního listu). Nejrychlejší z vás  může jít zapsat odpověď na PC. Tabulka je na dalším snímku.

6 32 : 8 Dítě mužského pohlaví (zdrobněle). 63 : 9 Nemající hlad. 36 : 6 Menší stepní hlodavec přespávající zimu v noře. 25 : 5 Vydávat zvuk ssssss. 72: 9 Pěkně zbarvený zpěvný pták. … sss …

7 6 7 4 5 8 Tajenka:

8 S Ý Č E K Malá sova Žije na polích, loukách, na okrajích listnatých lesů. Živí se hlodavci, hmyzem, ještěrkami, hady nebo žábami. Aktivní zejména v noci.

9 Je konec hodiny. Loučím se s vámi. Čauky mňauky... Vaše kočička Mája


Stáhnout ppt "Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_CJ6_06 Sada DUMČeský jazyk 6 PředmětČeský jazyk Název materiáluVyjmenovaná slova po S – opakování formou."

Podobné prezentace


Reklamy Google