Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Jak řídit a monitorovat projekt v podmínkách SF EU? Jak probíhají audity a kontroly projektů? Jak vyhodnotit dopady negativních nálezů kontrol u projektů.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Jak řídit a monitorovat projekt v podmínkách SF EU? Jak probíhají audity a kontroly projektů? Jak vyhodnotit dopady negativních nálezů kontrol u projektů."— Transkript prezentace:

1 Jak řídit a monitorovat projekt v podmínkách SF EU? Jak probíhají audity a kontroly projektů? Jak vyhodnotit dopady negativních nálezů kontrol u projektů realizovaných v podmínkách rezortu? S těmito a s celou řadou dalších obecných otázek se můžete setkat v kurzu s tutorskou podporou Monitoring, audit a kontrola projektů SF EU. Následuje ukázka ze studijní opory kurzu a několik dalších informací …

2

3 Několik důležitých otázek a odpovědí  Patřím do cílové skupiny kurzu? Jen pokud pracujete v rezortu vnitra, jste zaměstnanec/zaměstnankyně MV, příslušník/ce nebo zaměstnanec/kyně Policie ČR a HZS ČR.  Budu muset kvůli studiu někam dojíždět? Ne: studium je 100% distanční, přes e-learningový portál na internetu.  Kolik budu mít na studium kurzu času? Maximálně dva měsíce.  Co je nutné udělat pro absolvování kurzu? Především se přihlásit, prostudovat si studijní oporu kurzu na portálu a složit průběžné zkoušky a závěrečnou zkoušku ve formě online autotestů.  Bude mě studium něco stát? Studium je poskytováno zdarma. Bude vás to ale stát několik hodin vašeho času, trpělivost a myšlenkové úsilí.  Kde se dozvím více? U manažerky vzdělávání: Mgr. Radka Mlejnková e-mail (internet): mlejnkovaradka@gmail.com; tel. 974 845 507mlejnkovaradka@gmail.com


Stáhnout ppt "Jak řídit a monitorovat projekt v podmínkách SF EU? Jak probíhají audity a kontroly projektů? Jak vyhodnotit dopady negativních nálezů kontrol u projektů."

Podobné prezentace


Reklamy Google