Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Nejkrásnější kraslice z celé České republiky je možné vidět v Kulturním domě v Libotenicích, kde každoročně probíhá výstava.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Nejkrásnější kraslice z celé České republiky je možné vidět v Kulturním domě v Libotenicích, kde každoročně probíhá výstava."— Transkript prezentace:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18 Nejkrásnější kraslice z celé České republiky je možné vidět v Kulturním domě v Libotenicích, kde každoročně probíhá výstava Asociace malířů kraslic ČR. Jsou zde vystavená vajíčka členů asociace. V Galerii kraslic jsou pořádány kurzy i pro děti. Nejmladší malířka se začala učit jako pětiletá právě zde v Libotenicích.

19 ukázky z Galerie kraslic v Libotenicích

20 To je krása… Chybí slova... Barvy, vzory, čistá práce – prostě autorka těchto nádherných kraslic Jindřiška Kokešová je právem nositelkou titulu. „Mistryně lidové umělecké tvorby". Takže přejeme stále pevnou ruku, hodně nápadů mnoho těch, které dokonalá práce potěší s také ji náležitě ocení. ajindri@seznam.cz K ukončení prezentace stiskni Esc


Stáhnout ppt "Nejkrásnější kraslice z celé České republiky je možné vidět v Kulturním domě v Libotenicích, kde každoročně probíhá výstava."

Podobné prezentace


Reklamy Google