Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

MTP202 - 1. Peníze 11F201 Finanční teorie, politiky a instituce – část o penězích, bankách, finančních trzích Karel Janda Office Hours: Monday 11:20-12:20,

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "MTP202 - 1. Peníze 11F201 Finanční teorie, politiky a instituce – část o penězích, bankách, finančních trzích Karel Janda Office Hours: Monday 11:20-12:20,"— Transkript prezentace:

1 MTP Peníze 11F201 Finanční teorie, politiky a instituce – část o penězích, bankách, finančních trzích Karel Janda Office Hours: Monday 11:20-12:20, 14:00-15:00 room 408, Opletalova 26; Tuesday 12:30-14:30 room 182NB, W. Churchilla Square 4. webpages:

2 MTP Peníze Literatura: BRADA, J. - DVOŘÁK, P. - KODERA, J. - MANDEL, M. - MUSÍLEK, P. - REVENDA, Z. : Peněžní ekonomie a bankovnictví. 4. vyd., Management Press, Praha stran. ISBN (Starší vydání jsou celkem použitelná, ale občas se odlišují v novějších změnách, takže pokud máte starší vydání, před zkouškou si ještě prolétněte i vydání nové).

3 Požadavky ke zkoušce z mé části 11F201
MTP Peníze Požadavky ke zkoušce z mé části 11F201 Ovládat vše, co odpřednáším, vše co je v mých powerpoint prezentacích a všechnu látku v učebnici odpovídající tématům, která odpřednáším.(Tj. pokud některou ze svých powerpoint prezentací, co jsou na neodpřednáším, nebudu ji zkoušet. Stejně tak nebudu zkoušet kapitoly z knihy, kterými se nebudu zabývat ve svých přednáškách.) Ke zkoušce si přineste hodinky a kalkulačku. Mobilní telefony nejsou ke zkoušce dovoleny.

4 Termíny písemky z mé části
MTP Peníze Termíny písemky z mé části Pátek 26.3., od 7:30, Likešova aula Kdo získá z mé písemky méně než 30 bodů, může přijít na opravu ve středu 14. dubna od 7:30, posluchárna A. Jako výsledné hodnocení se počítá hodnocení z opravného termínu. Tj. když student při opravném termínu získá méně než při původním termínu, počítají se body z opravného termínu. Ke zkoušce si přineste hodinky a kalkulačku. Mobilní telefony nejsou ke zkoušce dovoleny. Neposkytuji žádné dodatečné nebo náhradní opravné termíny pro písemky.

5 MTP Peníze Zápisy do indexu Řeší doc. Urbánek

6 Nečitelná odpověď=nula bodů.
MTP Peníze Zkouška Písemka bude mít dvě samostatné části odpovídající veřejným financím a peněžní ekonomie. V písemce budou „multiple-choice“ otázky, příklady a krátké eseje. Slovo esej zde neznamená slovesnou esej jako při zkoušce z češtiny. Tj. odpovědi ve formě odseků, volně řazených vět, slov atd. jsou zcela v pořádku. Jde o čitelný a srozumitelný obsah, nikoliv o češtinářskou formu. Součástí otázek mohou být i vzorce, schémata. Tj. je nutno umět všechno, co bylo probráno na přednáškách a co je v kapitolách učebnice odpovídajících probrané látce. Nečitelná odpověď=nula bodů. Jakákoliv akademická nečestnost=známka „nevyhověl(a)“ + další disciplinární řízení podle rozhodnutí garanta předmětu

7 Zkouška – forma a klasifikace
MTP Peníze Zkouška – forma a klasifikace 15 otázek (uzavřená forma testu, jedna správná odpověď), každá správná odpověď 4 body, max 60 bodů 3 příklady - každý za 8 bodů, max 24 bodů 2 krátké eseje - každá za 8 bodů, max 16 bodů Celkem 100 bodů (Tohle vše je dohromady za VF i peněžní ekonomii, tj. na peněžní ekonomii vyjde přibližně polovina otázek, příkladů, esejů, bodů.)


Stáhnout ppt "MTP202 - 1. Peníze 11F201 Finanční teorie, politiky a instituce – část o penězích, bankách, finančních trzích Karel Janda Office Hours: Monday 11:20-12:20,"

Podobné prezentace


Reklamy Google