Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Mužstvo žáků 2014. Výroční zpráva www.tjsokolcitov.estranky.cz.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Mužstvo žáků 2014. Výroční zpráva www.tjsokolcitov.estranky.cz."— Transkript prezentace:

1 mužstvo žáků 2014. Výroční zpráva www.tjsokolcitov.estranky.cz

2 Soutěž Okresní přebor jaro 2014. Realizační tým mužstva žáků : – vedoucí mužstva Čížek Václav – trenér mužstva Němec Miloslav – asistent trenéra Eder Roman Kádr mužstva žáků na jaře 2014 – 19 hráčů: – Čížek Václav, Němec Jakub, Navrátil Jakub, Eder Roman, Veselý David, Svoboda Dominik, Gábor Adrián, Veselý Josef, Kaňkovský Jakub, Pavličová Nikola, Stehlíková Kristýna, Pýcha Jiří, Šubrt Ondřej, Čureja Adrián, Fuska Vlastimil. Na jarní část jsme kádr rozšířili také o hráče, kteří zatím hráli jenom za přípravku. Takže začali nastupovat za žáky Čížek Adam, Boušek Pavel, Kulhan Filip, Donner Lukáš.

3 Zimní příprava. Do roku 2014 jsme vkročili pokračováním přípravy, kterou přerušily vánoční svátky a konec roku 2013. Ihned od začátku ledna jsme zahájili přípravu na jarní část soutěže. Příprava probíhala v tělocvičně místní školy, kde každé pondělí probíhal trénink pod vedením trenéra. Před začátkem jarní části jsme nezaháleli a sehrály jsme 3 přípravné utkání. V prvním, které se odehrálo 19.1.2014 na umělé trávě Mělník, jsme změřili síly s mužstvem FC Mělník. Dále 8.března jsme si zahráli proti Pšovce Mělník a 16.března jsme zajeli k našemu tradičnímu přátelskému soupeři do Bechlína.

4 Jarní část sezony OP 2013 – 2014. Koncem března jsme vstoupili do jarní části rozehraného soutěžního ročníku 2013-2014. V soutěži okresního přeboru starších žáků hrálo 14 mužstev okresu Mělník (Dolní Beřkovice, Horní Beřkovice, Sazená, Lobkovice, Hořín, Byšice, Všetaty, Kostelec, Vraňany, Lužec, PTZ Nelahozeves, Chvatěruby a Obříství).

5 Průběh jarní části sezony 2013 – 2014. Jarní část sezony 2013 – 2014 začala domácím zápasem 22. března, kdy jsme na domácím hřišti přivítali žáky Dolních Beřkovic a ukončení soutěžního ročníku bylo na hřišti v Obříství 14.června 2014. V průběhu tohoto období jsme sehráli 13 zápasů, z toho 7 na domácím hřišti a 6 na hřištích soupeřů. V těchto zápasech naše mužstvo 10x vyhrálo a jenom 3x odešlo poraženo. Skóre s těchto zápasů bylo velice aktivní v náš prospěch. Celkem jsme vstřelili 57 branek a inkasovali jenom 20 gólů. Nejlepšími střelci jarní části byli Adrián Gábor a Jakub Kaňkovský (po 17 gólech) za nimi s 11 brankami byl Jakub Němec, Ondra Šubrt dal 6 gólů, dále 2 góly vstřelil Václav Čížek a po gólu si připsali Roman Eder, Nikola Pavličová, Dominik Svoboda a Adam Čížek. V této sezoně 2013-2014 jsme se nakonec se ziskem 54 bodů umístili na nádherném 4 místě za mužstvy Horních Beřkovic, Lobkovic a Byšic. Z 26 zápasů jsme dokázali 17x vyhrát, 2x jsme uhráli remízový výsledek a jenom 7x jsme za celou sezonu odešli poraženi. I skóre bylo impozantní a to 109 vstřelených gólu vůči 47 inkasovaným.

6 Jaro 2014 v číslech.

7 Žákovský turnaj Obce Cítov 2014 Po úspěšném ukončení mistrovské sezóny žáků jsme se rozhodli, jako poděkování za krásné fotbalové výkony a celkové 4 místo, uspořádat fotbalový žákovský turnaj, který jsme připravili ve spolupráci s Obcí Cítov a konal se v sobotu 21. června 2014. Na turnaj jsme pozvali mužstva: FK Pšovka Mělník, FK Bechlín a Slovan Horní Beřkovice. Turnaj byl završením sezony 2013/2014. Všichni, jak žáci, tak i dospělí jsme si to náramně užili a korunovali jsme to pěkným 2 místem.

8

9

10 Fotbalový ročník 2014 - 2015 O prázdninové pauze, jako každý rok, se odehrálo v mužstvu žáků několik změn. Jakub Kaňkovský, Ondřej Šubrt, Adrián Gábor a Kristýna Stehlíková opustili z věkového důvodu žákovské mužstvo a všichni z nich přešli na hostování do dorosteneckých soutěží. Bylo tudíž nutné mužstvo doplnit a jediná možnost, byl krok využít hráče mužstva přípravky a začlenit je do kádru žáků. Celou věc jsme probrali jak s rodiči, tak i s vedoucím družstva přípravky a nakonec se vše povedlo. Mužstvo tedy posílilo šest mladších kluků (Adam Čížek, Pavel Boušek, Kulhan Filip, Dominik Hotovec, Roman Vavrný a Lukáš Donner), kteří nastupují jak za mužstvo přípravky, tak i stabilně za naše žáky. Další posilu do mužstva se podařilo sehnat v podobě Marka Mináře, kterého zde máme na roční hostování z Dolních Beřkovic. Přípravu na nový ročník jsme zahájili v půlce srpna 2014, kdy se začalo s tréninkem.

11 Nová sezona 2014 – 2015. Do nového ročníku okresního přeboru žáků se přihlásilo 12 mužstev, to je o dvě mužstva méně než v předešlé sezoně. Nově se přihlásilo mužstvo Postřižína. Naopak se již nepřihlásili mužstva Hořína a Byšic. Družstvo Lobkovic postoupilo do krajské IA třídy.

12 Průběh podzimní části sezony 2014 – 2015. Nový fotbalový ročník 2014 – 2015 jsme začaly zápasem 30. srpna a ukončení podzimní části bylo 2. listopadu 2014. V průběhu tohoto období jsme sehráli 11 zápasů, z toho 6 na domácím hřišti a ostatní na hřištích soupeřů. V podzimní části naše mužstvo 7x vyhrálo, 3x prohrálo a 1x remizovalo. Skóre s těchto zápasů bylo 77:29 v náš prospěch. Takže se dá říci, že i po avizovaném doplnění hráčů přípravky se nám velmi dařilo a všichni jmenovitě Adam Čížek, Pavel Boušek, Dominik Hotovec, Filip Kulhan, Roman Vavrný a Lukáš Donner se do mužstva žáků bez větších problému začlenili a hlavně se v něm svými výkony neztratili. Nejlepším střelcem podzimní části byl Jakub Němec (35 gólů), 13 branek vstřelili Václav Čížek a Marek Minář, dále po 4 gólech vsítili Roman Eder a Adam Čížek, hned za nimi se 3 góly je Pavel Boušek. Také něžné pohlaví Nikola Pavličová se zapsala do listiny střelců - dala 2 góly a po jednom gólu dal Jakub Navrátil a David Veselý. Musím také připomenout pro nás povzbudivou skutečnost, že hned 4 naši hráči hrají ještě na střídavý start v jiných klubech krajské soutěže. Jedná se o Jakuba Němce, který hraje v mužstvu Roudnice. Dále Václav Čížek, Jakub Navrátil a Roman Eder nastupují za mužstvo Pšovky Mělník. Ani v těchto klubech si vůbec nevedou špatně, dá se říci že patří k tahounům těchto týmů. V současné době probíhá příprava na jarní část této sezony přípravou v tělocvičně místní školy a dohadujeme alespoň dva přípravné zápasy na měsíc březen.

13 Podzim 2014 v číslech.

14 Tabulka po podzimu 2014

15 Cítovští žáci v novinách

16


Stáhnout ppt "Mužstvo žáků 2014. Výroční zpráva www.tjsokolcitov.estranky.cz."

Podobné prezentace


Reklamy Google