Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Nejd ř ív bych cht ě l popsat své sourozence. Mým nejstarším sourozencem je Kuba. Má 18. let a navšt ě vuje Odborné u č ilišt ě Mesit v Uherském Hradišti.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Nejd ř ív bych cht ě l popsat své sourozence. Mým nejstarším sourozencem je Kuba. Má 18. let a navšt ě vuje Odborné u č ilišt ě Mesit v Uherském Hradišti."— Transkript prezentace:

1 Nejd ř ív bych cht ě l popsat své sourozence. Mým nejstarším sourozencem je Kuba. Má 18. let a navšt ě vuje Odborné u č ilišt ě Mesit v Uherském Hradišti. Mým dalším bratrem je Tomáš. Není se mnou již v DD. Je ve výchovném za ř ízení ve Chval č ov ě. Mojí jedinou sestrou je Kristýna. Má 14let a navšt ě vuje ZŠ UNESCO Uherské Hradišt ě.. Mám své sourozence moc rád a jsem rád že je mám ♥ Nejd ř ív bych cht ě l popsat své sourozence. Mým nejstarším sourozencem je Kuba. Má 18. let a navšt ě vuje Odborné u č ilišt ě Mesit v Uherském Hradišti. Mým dalším bratrem je Tomáš. Není se mnou již v DD. Je ve výchovném za ř ízení ve Chval č ov ě. Mojí jedinou sestrou je Kristýna. Má 14let a navšt ě vuje ZŠ UNESCO Uherské Hradišt ě.. Mám své sourozence moc rád a jsem rád že je mám ♥ Můj kamarád

2 Za své kamarády nepovažuji pouze živé bytosti, ale i t ř eba pohádkové postavy. Mojí oblíbenou animovanou pohádkovou postavou je Bleskmcgueen. Za své kamarády nepovažuji pouze živé bytosti, ale i t ř eba pohádkové postavy. Mojí oblíbenou animovanou pohádkovou postavou je Bleskmcgueen.

3 M ů j kamarád Mým dalším hodn ě dobrým kamarádem je Patrik Dvo ř á č ek, který se mnou bydlí u nás v D ě tském domov ě. Jsem vždycky moc rád, když si spolu m ů žeme hrát s hra č kami. mám. Patrik je vždy ochoten pomoci. Jsem rád že ho mám.

4 Můj kamarád Jiří Janský 11let DD Uherské Hradiště Jiří Janský 11let DD Uherské Hradiště


Stáhnout ppt "Nejd ř ív bych cht ě l popsat své sourozence. Mým nejstarším sourozencem je Kuba. Má 18. let a navšt ě vuje Odborné u č ilišt ě Mesit v Uherském Hradišti."

Podobné prezentace


Reklamy Google