Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Další dílek do skládanky podpory osob se zdravotním postižením: „Metodika hodnocení bariér v domácím prostředí“ Vývoj metodiky pro evaluaci a modifikaci.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Další dílek do skládanky podpory osob se zdravotním postižením: „Metodika hodnocení bariér v domácím prostředí“ Vývoj metodiky pro evaluaci a modifikaci."— Transkript prezentace:

1 Další dílek do skládanky podpory osob se zdravotním postižením: „Metodika hodnocení bariér v domácím prostředí“ Vývoj metodiky pro evaluaci a modifikaci domácího prostředí osob se zdravotním postižením za účelem zvýšení jejich zaměstnatelnosti Číslo projektu: CZ.1.04/5.1.01/77.00330

2 Program semináře Projekt Vznik metodiky Výsledky pilotních studií PŘESTÁVKA A DISKUSE NetZP a výsledky oponentur Výsledná metodika hodnocení bariér v domácím prostředí a vyhlášení soutěže MUDr. Kateřina Čihařová Mgr. et Bc.. Veronika Slepičková a Bc. Tereza Peštová Mgr. Kateřina Macháčová, PhD. Mgr. Andrea Preclíková Mgr. Kateřina Macháčová, PhD.

3 Hodnocení architektonických bariér v domácím prostředí na základě přístupů používaných v zahraničí a její pilotní otestování Realizátor: ILA, s.r.o. Český partner: ČAE 2 zahraniční partneři: Department of Health Sciences, Lund University Centro de Reabilitação Profissional de Gaia Co je náplní projektu DeMo?

4 Průběh projektu Doba trvání: 1.12.2012 – 30.11.2014 (24 měsíců) Průběh rozdělen do 3 fází: - teoretická - praktická - vzdělávací Financování: OP LZZ Výstup: Metodická příručka Ukončení: Závěrečná konference (X-XI/2014) + tiskovka

5 NetZP – síť péče o osoby se zdravotním postižením http://www.ila.cz/projekt/netzp Mobil: 724 007 879katerina.ciharova@ila.cz Navazující projekt


Stáhnout ppt "Další dílek do skládanky podpory osob se zdravotním postižením: „Metodika hodnocení bariér v domácím prostředí“ Vývoj metodiky pro evaluaci a modifikaci."

Podobné prezentace


Reklamy Google